Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 02. 07:31, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Daniel Craig még egy Bond-filmre leszerződött

Daniel Craig még egy Bond-filmre leszerződött

Ötödször is eljátssza James Bondot Daniel Craig. A brit színész egy interjúban beszélt arról, hogy a 007 Spectre - A Fantom visszatér című új epizód után legalább még egy Bond-filmet leforgat.

A 47 esztendős színész a The Wrap online mozis portál csütörtöki beszámolója szerint azt mondta: "Addig csinálom, amíg fizikailag képes vagyok rá". Hozzátette: "egy továbbira leszerződtem - de nem akarok jóslatokba bocsátkozni".
Craig nem tagadta, hogy "halálra dolgozza" magát, és a szerep egyre nehezebb lesz, de - mint mondta - "ilyen az élet".

A brit akciósztár korábban azt nyilatkozta az Esquire-ben, hogy a 007 Spectre után szögre akasztja a szmokingot, ezért el is kezdődtek a találgatások, hogy ki lehetne az utódja. A szóba jöhető jelöltek között Idris Elbát emlegették sokan, aki az első fekete Bond lehetne, ha megkapná a szerepet.

A 007 Spectre Craig negyedik Bond-filmje a Quantum csendje, a Casino Royale és a Skyfall után. Az utóbbi epizódra világszerte 1,1 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők, ezzel a sorozat egy darabja először lépte át az egymilliárd dolláros bevételi küszöböt.

A produkciót Sam Mendes rendezésében november 5-től láthatják a magyar nézők. A filmben Christoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Lea Seydoux is szerepel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.