Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Április 22. 10:02, hétfő | Belföld
Forrás: ujasz.hu

Debreceniek ezrei hallgatták a karok és lábak nélkül élő embert

Debreceniek ezrei hallgatták a karok és lábak nélkül élő embert

Utoljára 2006-ban, Bryan Adams koncertjén voltak ennyien a Főnixben

Debrecenben tartott előadást a karok és lábak nélkül született Nick Vujicic. A világhírű motivációs tréner és prédikátor először látogatott hazánkba a Nem Adom Fel Alapítvány meghívására.

Nick Vujicic 17 éves kora óta tart előadásokat a világ szinte valamennyi országában, mellyel célja, hogy küzdeni tudásra tanítsa az embereket, illetve megerősítse őket abban, hogy ne adják fel álmaikat. A Főnix Csarnok szinte teljesen megtelt az előadásra. Kósa Lajos polgármester az előadás előtti köszöntőjében úgy fogalmazott, utoljára 2006-ban, Bryan Adams koncertjén voltak ennyien a Főnixben. A közönség először a Never Give Up Gospel kórustól és a Nemadomfel Együttestől hallgathatott meg dalokat, majd jött az ember, akire mindenki várt.

Az előadásból kiderült, hogy Nicknek rendkívül jó a humora, s tud ironikusan tekinteni saját helyzetére is: sztorikat mesélt például arról, hogyan ijesztgette az embereket. A férfi azt hangsúlyozta, az ő példáján is látszik, nincs az a helyzet, amelyben fel lehetne adni, küzdeni kell. Megtudhattuk például, hogy az ő életének a csodája az, hogy két hónapja megszületett gyermeke.

Az est bevételét egyébként jótékony célokra fordítják, a Adom Fel Alapítvány óbudai lakóotthonának építési költségeihez járulnak hozzá a pénzzel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: