Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 20. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Édességen és üdítőn élnek Angelina Jolie gyerekei

Édességen és üdítőn élnek Angelina Jolie gyerekei

Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei rettenetesen el vannak kényeztetve. A sztárok semmire nem mondanak nekik nemet, és még az étrendjükre sem figyelnek oda.

Angelina Jolie-t és Brad Pittet nemcsak álompárnak, hanem mintaszülőknek is szokták tartani, akiknek mindennél többet jelent hat gyermekük és a velük töltött idő. A két sztár barátai azonban egyre inkább úgy látják, hogy a család élete egyáltalán nem irigylésre méltó, ugyanis a gyerekek túlságosan el vannak kényeztetve, és emiatt nem lehet bírni velük.

Az ismerősök szerint Jolie és Pitt is annyira el akarja halmozni a kicsiket, hogy képtelenek nekik nemet mondani, ami főleg a táplálkozásukon látszik meg. "Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen gazdag családban királyi ételek kerülnek az asztalra. Brad és Angelina viszont annyira igyekeznek a srácok kedvében járni, hogy még az édességevésben sem parancsolnak nekik megálljt - mondta el egy bennfentes. - Így mind édességfüggők lettek: tömik magukba a cukrokat, sütiket, és állandóan üdítőt isznak."

Azt egyébként nemrég maga Brad Pitt is is elismerte, hogy ha a gyerekek reggel nem akarnak kikelni az ágyból, kólát itatnak velük. "Megesik, hogy azzal sürgetjük őket: 'Gyerünk, ki az ágyból, itt a kólád. Idd meg az egészet' - árulta el. - Így a legkönnyebb felébreszteni őket." Ennek ellenére a színész néha azért megpróbál egészségesen főzni, de a próbálkozásai általában sikertelenek, és ebben Jolie-nak is van szerepe. "Brad szokott zöldségételeket és salátákat készíteni, de erre mindenki csak húzza a száját, még Angie is - mondta az ismerős. - Bármilyen kivételes is a helyzetük, ugyanazokkal a problémákkal kell nekik is szembenézni, mint a többi túlhajszolt szülőnek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára