Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. December 13. 16:28, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok

Dílerbandára csaptak le a nyomozók - VIDEÓ

Dílerbandára csaptak le a nyomozók - VIDEÓ

A rendőrök a bűnszövetség tagjait őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Sz. 24 éves hajdúböszörményi, M. R. 43 éves nyíregyházi, és M. Zs. A. 46 éves kótaji lakosok ellen. A nyomozók 2020. december 10-én a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével összehangolt rendőri akció keretében Kótajban fogták el a bűnszövetség tagjait – közölte a rendőrség.

A szabolcsi testvérpár hajdúböszörményi társuktól vásárolták a kábítószert azért, hogy azt anyagi haszonszerzés érdekében a megyében árusítsák. A rendőrök a kutatás alatt kétféle kábítószer gyanúját keltő anyagot, 126,7 gramm fehér színű masszát, és 52 szürke színű tablettát foglaltak le.

A házban a kereskedésre utaló eszközöket, így a kiméréséhez szükséges mérleget, csomagolóanyagokat, valamint több százezer forint összegű készpénzt, és ékszereket is lefoglaltak. A bűnszövetség tagjait a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuknak indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni