Városlista
2021. április 17, szombat - Rudolf

Hírek

2020. December 13. 16:28, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok

Dílerbandára csaptak le a nyomozók - VIDEÓ

Dílerbandára csaptak le a nyomozók - VIDEÓ

A rendőrök a bűnszövetség tagjait őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Sz. 24 éves hajdúböszörményi, M. R. 43 éves nyíregyházi, és M. Zs. A. 46 éves kótaji lakosok ellen. A nyomozók 2020. december 10-én a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével összehangolt rendőri akció keretében Kótajban fogták el a bűnszövetség tagjait – közölte a rendőrség.

A szabolcsi testvérpár hajdúböszörményi társuktól vásárolták a kábítószert azért, hogy azt anyagi haszonszerzés érdekében a megyében árusítsák. A rendőrök a kutatás alatt kétféle kábítószer gyanúját keltő anyagot, 126,7 gramm fehér színű masszát, és 52 szürke színű tablettát foglaltak le.

A házban a kereskedésre utaló eszközöket, így a kiméréséhez szükséges mérleget, csomagolóanyagokat, valamint több százezer forint összegű készpénzt, és ékszereket is lefoglaltak. A bűnszövetség tagjait a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuknak indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 17:09, péntek | Belföld

Csaló weboldalakra figyelmeztet a GVH

Csaló, egészségügyi termékeket hirdető weboldalakra hívta fel a figyelmet a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az elmúlt időszakban megsokasodott fogyasztói jelzések alapján.

2021. Április 16. 15:07, péntek | Belföld

Éveken át rabszolgaként bánt több emberrel egy héttagú család

Vádat emeltek egy Pakodon élő család ellen Zalában, miután a hét ember éveken át rabszolgaként bánt több ismerősével is, akik egyike az embertelen körülmények miatt meghalt

2021. Április 16. 14:06, péntek | Belföld

Év végéig bármelyik alszámláról lehet fizetni a Szép-kártyákkal

Idén év végéig a Széchenyi Pihenő Kártyával bármelyik alszámláról lehet költeni a Szép-kártya által engedélyezett célokra - derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent rendeletből.

2021. Április 16. 13:04, péntek | Belföld

A Nemzeti Színházban róhatják le kegyeletüket Törőcsik Mari tisztelői

A Nemzeti Színház Hajóorrában kialakított emlékhelyen róhatják le kegyeletüket a péntek hajnalban elhunyt Törőcsik Mari tisztelői - közölte az intézmény az MTI-vel.