Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Május 10. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Dj Dominique a kerekesszékes Dalmával támogatja a rászorulókat - VIDEÓVAL

Dj Dominique a kerekesszékes Dalmával támogatja a rászorulókat - VIDEÓVAL

Várkonyi Attila, a KézenFogva Alapítvány nagykövete lépten-nyomon felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra, jótékonysági események házigazdája, és ahol tud, segít a hátrányos helyzetű embereknek.

Ezúttal ismét a rászorulókat karolja fel, Ujpál Dalmával, a kilenc éves, kerekesszékes lánnyal.

A KézenFogva Alapítvány 26 éve dolgozik fogyatékossággal élő gyermekek, felnőttek és megváltozott munkaképességű emberek és családjaik életminőségének javításán. Az adó 1 százalékának felajánlásával emberi sorsok jobbra fordításában segíthetünk. A szervezet tevékenységei közé tartozik a fogyatékossággal élő gyermekek családjainak segítése, a fogyatékossággal élő emberek munkába állítása, a közvélemény-formáló programok szervezése, a jogsegély biztosítása és új szakmai szemlélet meghonosítása.

Pordán Ákos, az alapítvány ügyvezetője számára nagy öröm együttműködni Dalmával és Attilával.

„Azért hoztuk létre az alapítványt, hogy kézen fogja a fogyatékos embereket és segítőiket. Azért tevékenykedünk együtt nagykövetünkkel, Várkonyi Attilával és az alapítvány arcával, Ujpál Dalmával, hogy minél több fogyatékos gyermek családját támogassuk, minél több fogyatékos ember dolgozhasson, és minél befogadóbb társadalomban élhessenek. Önöknek csak egy százalék, nekik a világot jelenti”!

Várkonyi Attila kiemelte, miért fontos ez az időszak a támogatás terén.

„Nagyon lényeges a társadalmi felelősségvállalás. Úgy érzem, nekem is tennem kell azokért a személyekért, akik erre rászorultak. Az adónk 1 százalékról nem rendelkezünk, és nem plusz kiadásnak számít, hanem figyelmességről és gondoskodásról szól” - mondta a híres lemezlovas és rádiós műsorvezető.

Dalma is rendkívül jól érezte magát a forgatás során.

„Fantasztikus élmény és vidám nap volt! A KézenFogva Alapítvánnyal szeretek együtt dolgozni, szuper csapat! Az alapítvány arcaként szeretném Attilával együtt minél több társamnak az álmát valóra váltani, hiszen jó érzés kézen fogva segíteni”!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára