Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Február 24. 10:40, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Drogfogyasztókat és kábítószer-kereskedőt fogtak el

Drogfogyasztókat és kábítószer-kereskedőt fogtak el

A soproni rendőrök 6 személyt fogtak el kábítószer birtoklása vétsége, míg egy férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A járőrök 2016. február 23-án 15 órakor igazoltatták egy személygépjármű sofőrjét. Az ellenőrzéskor az autó vezetője Z. Marianna 37 éves soproni lakos elismerte a rendőröknek, hogy kábítószert fogyasztott. A nő lakásán tartott házkutatás alkalmával a nyomozók bruttó 11 gramm tömegű kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak. A rendőrök Z. Mariannát a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A Soproni Rendőrkapitányságon a 37 éves nő ellen kábítószer birtoklása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ugyanezen a napon 17 óra 10 perckor a nyomozók házkutatást tartottak M. Gergely 33 éves soproni lakosnál, ahol három különböző csomagban bruttó 58,2 gramm, 94,6 gramm és 138,2 gramm kábítószergyanús port, valamint 40,7 gramm marihuána növényi törmeléket, illetve digitális mérleget, őrlőt és pipát foglaltak le. A rendőrök a gyanúsítottat a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. M. Gergely gyanúsított kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését.A soproni rendőrök 2016. február 23-án 16 óra 10 perckor ellenőrizték B. Andrea 35 éves helyi lakost, akinek ruházatában bruttó 11,8 gramm tömegű kábítószergyanús port találtak. A járőrök a nőt a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Ezt követően a nyomozók 17 óra 20 perckor ellenőrizték D. Balázs 27 éves, T. M. Gergő 32 éves helyi lakosokat, akik elismerték, hogy kábítószert fogyasztottak. A rendőrök 20 órakor további két személlyel - B. Tamás 29 éves és B. Karolina 42 éves helyi lakosokkal - szemben intézkedtek. Az ellenőrzéskor a 29 éves férfi és a 42 éves nő is elismerte, hogy kábítószert fogyasztottak. A rendőrök mind a négy drogfogyasztót a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.