Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Március 17. 18:20, csütörtök | Helyi

Egy évvel meghosszabbította a szakmai stáb szerződését a Switelsky-Soproni VSE

Egy évvel meghosszabbította a szakmai stáb szerződését a Switelsky-Soproni VSE

A Switelsky-Soproni VSE vezetősége egy évvel meghosszabbította a csapatnál dolgozó szakmai stáb szerződését.

Supka Attila szakmai igazgató és Szántó Csaba edző szerződése nyáron járt volna le, a két szakemberrel most 2017. június 30-ig szóló kontraktust írt alá a klub.

Supka Attila szakmai igazgatóként 2013 nyara óta dolgozik Sopronban, munkáját Szántó Csaba edző segíti. A két szakember irányításával tavaly az előkelő 5. helyet szerezte meg az NB II-es bajnokságban a Soproni VSE.

A csapattól tavaly nyáron több meghatározó játékos is távozott, helyükre rutintalan, fiatal labdarúgók érkeztek. A soproni együttes ennek ellenére 19 pontot szerzett ősszel, tavasszal pedig az előkelő 8. helyen áll a bajnoki tabellán.

„Supka Attila komoly, NB I-es rutinnal is rendelkező edző, aki ráadásul soproni kötődésű szakember. A klub anyagi helyzetét sikerült stabilizálni, ezért is döntöttünk úgy, hogy már most meghosszabbítjuk a szakmai stáb szerződését. Így a csapat és az edzők is maximálisan a szakmai munkára tudnak koncentrálni” – mondta Skála János, az SVSE elnöke.

Címkék: Sopron, svse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.

2024. Április 10. 10:38, szerda | Helyi

Kezdődjön a nyár a Hűség Városában a Soproni Borünneppel

Igazi nyárnyitó programsorozattal várja a vendégeket a Soproni Borünnep. Borkülönlegességek, kézműves vásár és zenei programok közül válogathatnak a nyár első hétvégéjén az ide látogatók.