Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Március 21. 08:40, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy nap alatt kétszer bukott le a tolvaj

Egy nap alatt kétszer bukott le a tolvaj

A megalapozott gyanú szerint, a férfi reggel ékszert és mobiltelefont vitt magával, délután egy kerékpárral ment volna haza.

Ismeretlen személy bement egy jászkiséri családi házba 2021. március 18-án 7 óra 30 perc és 8 óra között, ott kutatást végzett és három régi típusú mobiltelefon készülékkel, három női nyaklánccal és egy doboz cigarettával távozott. A bejelentést követő gyors rendőri intézkedés eredményeképpen a feltételezett elkövető nem jutott messzire, a járőrök elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értékek megtalálásra és lefoglalásra kerültek – közölte a rendőrség.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy a terhelt valósította meg azt a bűncselekményt, ami 2021. március 18-án 14 óra körül történt Jászapátiban. A férfi egy áruház előtti kerékpártárolóból vitt el egy női kerékpárt, de egy szolgálation kívüli rendőr tetten érte. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a jogsértőt, majd előállították a Jászapáti Rendőrőrsre. A 24 éves gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőröknek elmondta, hogy nem volt mivel a lakcímére hazautazzon, ezért esett a választása a kerékpárra. A nyomozók a biciklit lefoglalták, így az okozott kár megtérült.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.