Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2012. Április 28. 07:19, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Egy szőke nővel látta enyelegni az apját a Csillag születik sztárja

Egy szőke nővel látta enyelegni az apját a Csillag születik sztárja

A Csillag születik szabad szájú rappere múltjában van egy fájó pont. Plazma a hot! magazinnak bevallotta: van valami az életében, ami miatt a mai napig lelkiismeret-furdalás gyötri.

- Tízéves lehettem, amikor elváltak a szüleim. Attól kezdve anyu egyedül próbált felnevelni engem és a húgaimat. Tulajdonképpen én voltam a válásuk közvetlen okozója. Akkoriban történt ugyanis, hogy egyik alkalommal megláttam aput, amint a szomszéd házban egy szőke, számomra idegen nővel enyeleg, majd bemegy vele a lakásába. Persze azonnal elmondtam anyunak az egészet.

Két héttel később arra értem haza az iskolából, hogy a mamánk apu minden cuccát zsákokba rakta. Azon a hétvégén apu el is költözött tőlünk - mesélte a hot! magazinnak a tehetségkutató verseny szabad szájú rappere, Plazma, aki tizenhét évesen otthagyta a sulit, és keményen dolgozott, hogy el tudja tartani a családját.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.