Városlista
2020. szeptember 18, péntek - Diána

Hírek

2013. Február 15. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: mti

Egyelőre vége az ítélet időnek

Egyelőre vége az ítélet időnek

Hat járhatatlan út Győr megyében

Már csak hat alsóbb rendű út járhatatlan Győr-Moson-Sopronban, a kamionok pedig ismét használhatják a 86-os főutat – áll a katasztrófavédelem megyei szóvivőjének csütörtök esti tájékoztatójában.

Dobos Viktória hadnagy közlése szerint Győr, Sopron, Kapuvár és Mosonmagyaróvár térségében a havazás megszűnt, helyenként havas eső esik, és egyre gyengébb a szél ezekben a térségekben. Este kilenc órakor a Rajka és a szlovák határ közötti, az 1-es főutat Mosonszolnokkal összekötő, a Magyarkeresztúr–Vadosfa, az Egyházasfalu–Újkér–Szakony, az Egyházasfalu–Nemeskér és a 84-es főút közötti, valamint a Fertőszentmiklós–Lövő szakasz volt járhatatlan.

Címkék: helyi, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.

2020. Augusztus 03. 15:19, hétfő | Helyi

11 soproni fertözött egy házibuli után

Egy vélhetően soproni családi rendezvény után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon ebből 11 soproni lakos, további 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után.

2020. Július 28. 13:33, kedd | Helyi

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

A négy új fertőzöttből egy biztosan egy soproni házibuliban kapta el a fertőzést, majd továbbadta rokonának - derült ki a vaol.hu-ról.

2020. Július 20. 11:29, hétfő | Helyi

Ausztria: újra kötelező lesz a maszk viselése

Újra kötelezővé teszik a szájmaszkot Ausztriában a járvány újbóli erősödése miatt – nyilatkozta Sebastian Kurz osztrák kancellár vasárnap az Österreich nevű helyi lapnak.