Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 26. 10:54, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Éles lőfegyvereket és több száz lőszert találtak a rendőrök egy dánszentmiklósi férfinál

Éles lőfegyvereket és több száz lőszert találtak a rendőrök egy dánszentmiklósi férfinál

Éles lőfegyvereket és több száz lőszert tartott engedély nélkül otthonában és hétvégi házában egy dánszentmiklósi férfi - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói csütörtök reggel tartottak kutatást a férfi lakásában és hétvégi házában, ahol nyolc maroklőfegyvert, három puskát, összesen 406 különböző kaliberű lőszert és lőfegyverfődarabokat foglaltak le. A férfit a rendőrség felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a helyszínen.

Előállítását követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették a férfit, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A KR NNI lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 64 éves dánszentmiklósi férfival szemben - olvasható a rendőrségi közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.