Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Április 26. 12:45, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Elfáradtak a gyaloglásban, ezért inkább biciklit loptak

Elfáradtak a gyaloglásban, ezért inkább biciklit loptak

Vendégségből hazafelé tartva egy ruzsai ház melléképületéből lopott kerékpárokat egy szatymazi férfi és párja - számolt be az esetről a police.hu. Végül elfogták őket a rendőrök.

A gyanúsítottak ásotthalmi ismerősüktől gyalogoltak haza április 22-én éjszaka. Közel 9 kilométer gyaloglás után, Ruzsára érve elfáradtak, ezért úgy döntöttek, hogy az egyik ingatlan melléképületéből eltulajdonítanak két biciklit.

A lopott járművekkel egészen Üllésig jutottak, ahol a körzeti megbízott április 23-án délelőtt igazoltatta őket. A 23 éves férfi és a 26 éves nő nem tudott elszámolni a kerékpárokkal, ezért a rendőrök a gyanúsítottakat előállították, akik kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a járműveket visszaadták a tulajdonosnak.

Címkék: bicikli, kerékpár, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során