Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2012. Január 24. 13:15, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a bőrkabátos rablókat

Elfogták a bőrkabátos rablókat

Kirabolták a nagykállói zálogházat kedd délelőtt; a rendőrség a gyanúsítottakat nem sokkal később elfogta és megtalálta náluk az eltulajdonított értékeket.

Közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

A rendőrség ügyeletére 9 óra 19 perckor érkezett bejelentés arról, hogy két ismeretlen, bőrkabátos, napszemüveget viselő férfi megtámadta a zálogház két alkalmazottját, megkötözték őket, egyiküket bántalmazták is, majd ékszereket, készpénzt, zálogjegyeket és egy számítógépet vittek magukkal. A bejelentést a zálogházban dolgozó két nő tette, akiknek sikerült kiszabadulniuk a kötelékekből – mondta Hajas Zoltán őrnagy.

Hozzátette: a rendőröknek a helyszínen a tanúk elmondták, hogy a rablók milyen típusú és színű gépkocsival menekültek el, a bordó autó rendszámát is felírták. Az információt a rendőrség megyei ügyelete azonnal továbbította a teljes szabolcsi rendőri állományhoz, s nem sokkal később Balkányban, egy presszó előtt meg is találták a keresett, lezárt autót. A szóvivőhelyettes elmondása szerint a presszóhoz erősítést küldtek és ott a rendőrök elfogták a rablással gyanúsítható két férfit, s a szórakozóhelyen megtalálták a zálogházból ellopott értékeket is.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.