Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Április 05. 05:14, vasárnap | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: police.hu

Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket is árult

Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket is árult

Elfogtak egy csalót, aki egyebek mellett szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket árult az interneten, de a kifizetett termékeket nem küldte meg - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A közlemény szerint a 29 éves orosházi B. Szabolcsot még pénteken fogták el Salgótarjánban, majd átadták a V. kerületi nyomozóknak, akik üzletszerűen elkövetett csalás vétsége, üzletszerűen, közveszély színhelyén elkövetett csalás bűntette, valamint jogtalan elsajátítás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A rendőrség még januárban indított nyomozást. Többen internetes apróhirdetésen keresztül vettek koncertjegyeket egy férfitől, aki azonban a vételár kifizetése után nem küldte meg azokat.

A nyomozók a feltételezett elkövető azonosítása után megállapították, hogy koncertjegyeken kívül egészségügyi maszkokat és fertőtlenítőket is árult az interneten. A férfi ezekben az esetekben sem küldte el a kifizetett termékeket, hanem elérhetetlenné vált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére