Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2022. Március 22. 13:01, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu - illusztráció: pixabay

Elfogtak egy különösen keresett magyar bűnözőt

Elfogtak egy különösen keresett magyar bűnözőt

A Nógrád megyei rendőrök felderítették a 36 éves TOP-50-es körözött tartózkodási helyét és együttműködve az ügyészséggel és a német munkatársaikkal elfogták a 36 éves férfit.

A rendőrök a németországi Wiesbadenben kapták el Z. Zoltánt a közelmúltban.

A férfi a rendőrség által közzétett körözési listán, a TOP 50-ben azért szerepelt, mert ellene a Salgótarjáni Járásbíróság 2022 februárjában és márciusában nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfi azóta rejtőzködött a hatóságok elől – közölte a rendőrség oldalán.

A magyar rendőrök adatai alapján a német egyenruhások fogták el és vették őrizetbe, kiadatásáról pedig hamarosan dönt a német bíróság.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.