Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. November 12. 21:42, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Elismeréseket adott át a soproni rendőrkapitány

Elismeréseket adott át a soproni rendőrkapitány

Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából két soproni nyugállományú rendvédelmi dolgozó vehette át az országos rendőrfőkapitány elismerését.

Szabó Jenő r. alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság vezetője 2015. november 12-én - egészségi állapotukra tekintettel - otthonukban látogatta meg azt a két nyugállományú rendvédelmi dolgozót, akiket Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány elismerésben részesített Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából.
A rendőrkapitány elsőként Katona Sándor ny. r. alezredes Urat kereste fel, akinek ,,az 1956-os forradalom és szabadságharc során a fegyverhasználat megtagadásával tanúsított példamutató szolgálatellátása elismeréséül” díszkardot adott át.
Szabó Jenő r. alezredes ugyanezen a napon látogatta meg Bella Ferenc ny. hőr. őrnagy Urat, akinek ,,a határőrség állományában hosszú időn át végzett kiemelkedő, áldozatkész munkája elismeréséül" az országos rendőrfőkapitány ny. r. alezredes rendfokozatot adományozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.