Városlista
2020. szeptember 20, vasárnap - Friderika

Hírek

2019. November 16. 13:40, szombat | Helyi
Forrás: bors.hu

Eltűnt a soproni családapa !

Eltűnt a soproni családapa !

2019.11.08- án rejtélyes körülmények között tűnt el a 39 éves Szedenics Tibor.

Rejtélyes körülmények között tűnt el egy 39 éves soproni családapa, Szedenics Tibor. A férfi egy hete, pénteken sétált ki soproni családi házukból, azóta mintha a Föld nyelte volna el. Családja a poklokat járja, félelmük azóta csak nőtt, mióta kocsiját egy osztrák autóút mellett, Bécs közelében megtalálták, tulajdonosa azonban nem ült benne.

– Otthagyta az autót lezáratlanul, minden iratával, telefonjával együtt, és azóta sem lett meg – írta kétségbeesetten a Facebookon az édesanyja, Ilona. – Az autót már elhoztuk, de nekünk nem az autó kell, hanem a gyermekünk – szögezte le az édesanya.

A család azóta plakátokat készített Tibor arcképével, amit igyekeznek mindenhova kitenni, hátha szeretett családtagjukat felfedezik valahol. Emellett német nyelvű keresőposztokkal is elárasztották a portálokat, hogy a külföldiek is bekapcsolódhassanak a kutatásba. Egyelőre nem tudni, hogy a férfi önszántából, avagy akaratán kívül tűnt el, mindenesetre a családja, köztük a gyermekei is hazavárják.

– Drága fiam! Tudom, hogy mennyire szereted a kislányaid, azt is tudom, hogy mennyire szereted az öcséd gyermekeit. Te egy nagyon jó ember vagy, keresztfiad péntek óta állandóan kérdezi, hogy mikor jössz már haza. Tudod, mennyire szeret, hiányzol neki is. Kérlek, gyere haza – szólt a közösségi oldalon keresztül fiához Ilona. – Már nincsenek hivatalos irataid, nincs veled a telefonod. Ha valaki látna téged, arra kérem, mutassa meg a telefonjába, hogy mennyire vár téged haza szerető családod – tette hozzá az asszony.

A férfit a magyar rendőrség is keresi.

Fotó: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.

2020. Augusztus 03. 15:19, hétfő | Helyi

11 soproni fertözött egy házibuli után

Egy vélhetően soproni családi rendezvény után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon ebből 11 soproni lakos, további 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után.

2020. Július 28. 13:33, kedd | Helyi

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

A négy új fertőzöttből egy biztosan egy soproni házibuliban kapta el a fertőzést, majd továbbadta rokonának - derült ki a vaol.hu-ról.

2020. Július 20. 11:29, hétfő | Helyi

Ausztria: újra kötelező lesz a maszk viselése

Újra kötelezővé teszik a szájmaszkot Ausztriában a járvány újbóli erősödése miatt – nyilatkozta Sebastian Kurz osztrák kancellár vasárnap az Österreich nevű helyi lapnak.