Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Október 19. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Emberölésért tizenhat év fegyházra ítéltek egy miskolci masszőrnőt

Emberölésért tizenhat év fegyházra ítéltek egy miskolci masszőrnőt

Jogerősen 16 év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla kedden azt a miskolci masszőrnőt, aki megölt egy házában lakó idős asszonyt még 2011 nyarán.

A táblabíróság Balla Lajos vezette tanácsa ezzel helybenhagyta a Miskolci Törvényszék megismételt eljárásban hozott elsőfokú ítéletét - közölte az ítélőtábla szóvivője az MTI-vel.

Fórizs Ildikó elmondta: a bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott masszőrként dolgozott Miskolcon. 2011 augusztusában a munkahelyén nézeteltérésbe keveredett egy a házban lakó, 86 éves özvegy nővel, akit zavart, hogy a lakóépületbe idegenek járnak be. Az idős asszonyt azt is kifogásolta, hogy a házban elhelyezett, a masszőri tevékenységet reklámozó tábla miatt az újságos nem tudja a postaládába dobni a lapokat.

A vita eredményeként a vádlott bántalmazta a sértettet, megtaposta a bordáit, majd egy zsinórral megfojtotta. Ezután vásárolt egy takarófóliát, a holttestet ebbe becsomagolta, ragasztószalaggal körbetekerte, majd a szépségstúdió alatti emeleten lévő iroda ajtaja elé rakta. Másnap az irodába érkező alkalmazott értesítette a rendőrséget.

A vádlott az eljárás során tagadta bűnösségét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.

2024. Április 17. 09:48, szerda | Belföld

NAK: Veszélyes lehet a fogyasztókra az ellenőrizetlen ukrán élelmiszer

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi.

2024. Április 17. 09:47, szerda | Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt