Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Október 06. 11:30, vasárnap | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Érdekel, hogyan nézheted meg, kik látogatták a Facebook profilod?

Érdekel, hogyan nézheted meg, kik látogatták a Facebook profilod?

No, hát bizony az sokakat érdekelne, de egyelőre sajnos a válasz: SEHOGYAN SEM!

Hogyan tudhatom meg, hogy ki nézte meg a Facebook profilom? Ez az egyike azon kérdéseknek, amelyet minden bizonnyal már te is többször feltettél magadnak, elvégre mindenki tudni szeretné ki nézte meg Facebook adatlapját.

A Fast Company magazin egyik közösségi médiára szakosodott szakértője megadja a titokzatos választ erre a kérdésre.

Több százszor is megnézheted kolléganőt, a kedvelt lány/fiú adatlapját, anélkül, hogy erre ő is rájönne. Az adott személy sosem fogja megtudni, hogy kíváncsiságot táplálsz iránta. A dolog hátulütője, hogy soha nem tudhatod ki nézi meg a profilod a világ legnagyobb közösségi hálóján, nyilatkozta Anjali Mullanym a Fast Company szakértője.

Ha a hi5-on mindez lehetséges volt, a Facebook ezeket az adatokat bizalmasabban kezelni. Noha jelentek meg olyan alkalmazások, amelyek ezzel az üzenettel próbálnak átverni, mindez csak kamu. A felhasználok egyszerűen nem férhetnek hozzá ezekhez az adatokhoz.

A Facebook egyik alkalmazottja is megerősítette ezeket az információkat. Keith Adams szerint azok a barátok, akik megjelennek a profilodnál nem azért kerülnek oda, mert sokat nézik a profilod.

A Facebook megmutatja neked a keresőmezőben, azokat a személyeket, amelyekkel a legtöbbet kommunikálsz.

Szóval emberek ne dőljetek be a “Ki nézte meg a Facebook profilom” és hasonló nevű alkalmazásoknak, mert a Facebook egyelőre nem teszi hozzáférhetővé ezeket az adatokat.

Címkék: Facebook, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára