Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2018. Május 02. 11:05, szerda | Helyi sport

Európa-bajnoki övet szerzett a soproni Máté Ádám!

Európa-bajnoki övet szerzett a soproni Máté Ádám!

Profi Európa-bajnok lett a soproni bunyós

A soproni profi ökölvívó a Royal Boxing Organization (RBO) betöltetlen kisváltósúlyú övéért a többszörös magyar amatőr bajnok, a válogatott tagjaként amatőr vb-n is szereplő Nagy Krisztián ellen lépett szorítóba.

Nagy élvezhette a hazai pálya minden előnyét, a több száz fős publikum is neki szurkolt. Sokáig inkább a szolnoki versenyző akarata érvényesült az ezúttal sokáig elsősorban a védekezésre koncentráló soproni ökölvívóval szemben. Az 5. menetben Nagy ütése saját bevallása szerint „meg is fogta" Mátét, de a mérkőzésvezetőnek nem kellett számolni a soproni versenyzőre. Ahogy teltek a menetek, úgy vált egyre bátrabbá Máté Ádám. A 6. menet után két pontozónál még 4, egynél pedig 2, a 8.-at követően viszont kettőnél volt 2 pontos hátránya, a harmadiknál döntetlenre álltak. Ehhez persze az is kellett, hogy a 8. menetben Máté Ádám egy testütéssel „megfogja" ellenfelét, s egy olyan huszáros rohammal zárja le a menetet, amelynek a végén csak a gong mentette meg ellenfelét a számolástól. A „vérszagot" meg-érző soproni bunyóst a 9. menetben a szíve vitte előre és ebben kiütötte a hazai versenyzőt, taktikusan, hosszabb profi múltját kihasználva tudta vesztett helyzetből a maga javára fordítani a meccset. - írta a kisalfold.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 17. 13:10, szombat | Belföld

Önkormányzat 2019 - Századvég: a választók alig 5 százaléka vett részt az ellenzéki előválasztáson Ferencvárosban

Alacsony volt a részvételi arány a ferencvárosi ellenzéki előválasztáson, a választók alig 5 százaléka vett részt rajta - mondta a Századvég vezető elemzője szombaton az M1 aktuális csatornán.

2019. Augusztus 17. 13:06, szombat | Belföld

Geológus: súlyos vízválság fenyegeti a földet

Súlyos vízválság fenyegeti a Földet, népességének negyede már most sem jut elegendő vagy megfelelő minőségű ivóvízhez - hívta fel a figyelmet Juhász Árpád geológus szombaton az M1 aktuális csatornán.

2019. Augusztus 16. 11:50, péntek | Belföld

Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei STRAND Fesztivál.

2019. Augusztus 16. 11:01, péntek | Sport

Labdarúgó NB I - A címvédő Ferencváros is elkezdi a bajnokságot - ELŐZETES

Első két mérkőzésének elhalasztása után a harmadik körben a címvédő Ferencváros is megkezdi az idényt a labdarúgó OTP Bank Ligában.