Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2018. Május 02. 11:05, szerda | Helyi sport

Európa-bajnoki övet szerzett a soproni Máté Ádám!

Európa-bajnoki övet szerzett a soproni Máté Ádám!

Profi Európa-bajnok lett a soproni bunyós

A soproni profi ökölvívó a Royal Boxing Organization (RBO) betöltetlen kisváltósúlyú övéért a többszörös magyar amatőr bajnok, a válogatott tagjaként amatőr vb-n is szereplő Nagy Krisztián ellen lépett szorítóba.

Nagy élvezhette a hazai pálya minden előnyét, a több száz fős publikum is neki szurkolt. Sokáig inkább a szolnoki versenyző akarata érvényesült az ezúttal sokáig elsősorban a védekezésre koncentráló soproni ökölvívóval szemben. Az 5. menetben Nagy ütése saját bevallása szerint „meg is fogta" Mátét, de a mérkőzésvezetőnek nem kellett számolni a soproni versenyzőre. Ahogy teltek a menetek, úgy vált egyre bátrabbá Máté Ádám. A 6. menet után két pontozónál még 4, egynél pedig 2, a 8.-at követően viszont kettőnél volt 2 pontos hátránya, a harmadiknál döntetlenre álltak. Ehhez persze az is kellett, hogy a 8. menetben Máté Ádám egy testütéssel „megfogja" ellenfelét, s egy olyan huszáros rohammal zárja le a menetet, amelynek a végén csak a gong mentette meg ellenfelét a számolástól. A „vérszagot" meg-érző soproni bunyóst a 9. menetben a szíve vitte előre és ebben kiütötte a hazai versenyzőt, taktikusan, hosszabb profi múltját kihasználva tudta vesztett helyzetből a maga javára fordítani a meccset. - írta a kisalfold.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 26. 18:08, szerda | Belföld

Kevesebb görögdinnye teremhet idén

A tavalyinál 10-15 százalékkal kevesebb, 160-180 ezer tonna görögdinnye-termésre számít a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke idén.

2019. Június 26. 17:00, szerda | Belföld

Fokozódó allergiás tüneteket hozhat az újabb hőhullám

Keringési panaszokat és fokozódó allergiás tüneteket is hozhat a csütörtökig tartó hőhullám – hívta fel a figyelmet Pintér Ferenc „meteogyógyász” az M1-en és a Kossuth rádió közös műsorblokkjában.

2019. Június 26. 16:09, szerda | Bulvár

Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készül film egy Broadway-musicalből

Oscar-díjas színésznők, Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készít filmet a Netflix a The Prom című Broadway-musicalből - írta a The Hollywood Reporter.

2019. Június 26. 15:08, szerda | Belföld

Nemcsak a bankok érintettek az október végéig meghosszabbított adategyeztetésben

A törvény hatálya alá tartoznak például a Magyarországon székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkező önkéntes egészség- és nyugdíjpénztárak, befektetési szolgáltatók,