Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 25. 16:39, péntek | PR

Fejlesztési stratégiák kidolgozása

Fejlesztési stratégiák kidolgozása

Részletes fejlesztési stratégiák kidolgozását kínálja az MS City Audit Kft. szakértői csapata az ingatlanfejlesztőknek, szabadidős létesítmény üzemeltetőinek, befektetőknek -

- kormányzati szervezeteknek, önkormányzatoknak, továbbá a szektorban érdekelt bármely más kategóriának, így például golfpálya tulajdonosok, légitársaságok számára professzionális megvalósíthatósági tanulmányok és üzleti tervek készítését.

Többek között ingatlanpiaci elemzéseket, hitelbiztosítéki értékeléseket, üzleti tervek készítésével kapcsolatos, fejlesztések és eszközök értékelésére vonatkozó szolgáltatásokat nyújtanak a finanszírozók, fejlesztők és a befektetők kategóriáiba tartozó ügyfelek számára egyaránt. Az alábbi területeken nyújtanak szolgáltatásokat: projektfinanszírozási és pályázati tanácsadás, teljesítménynövelés, pénzügyi és adózási, vállalatműködési átvilágítás, piackutatások, marketingstratégiák, piaci és pénzügyi megvalósíthatósági tanulmányok, üzemeltetőkeresés, üzemeltetési és franchise-szerződéssel kapcsolatos tárgyalás, befektetési és üzleti tervek kidolgozása, projektkoncepciók. A könyvelésre, üzleti tervek összeállítására, számvitelre vonatkozóan ipari jártasságunk kiterjed több területre, mint kaszinók, üdülőhelyek és hotelek, gyógyfürdők és wellness-létesítmények, ipari ingatlanok, bevásárlóközpontok, irodák, lakóingatlanok, golflétesítmények, golfpályák, sport és kulturális rendezvények, légitársaságok, repterek, élményparkok, egyéb turisztikai létesítmények, arénák, stadionok, étteremláncok, éttermek, konferencia és rendezvényközpontok, turisztikai irodák, utazásszervező társaságok.

Üzleti tanácsadás szolgáltatás keretében valósul meg a működési és pénzügyi hatékonyságvizsgálat, kockázatelemzési és –kezelési konzultáció, IT-hatékonyság vizsgálata és kapcsolódó konzultáció, üzleti terv készítése, belső átvilágítás (internal audit), üzletértékelési és vállalatfelvásárlási szolgáltatások, állami támogatások igénylésére vonatkozó tanácsadás, teljes körű pénzügyi és adóügyi átvilágítás, eszközök, fejlesztések értékelése, fejlesztési koncepciók kialakítása, üzemeltető és befektető keresése, piaci és pénzügyi megvalósíthatósági tanulmányok készítése, gazdasági hatástanulmányok készítése, üzemeltető és befektető keresése.
A könyvvizsgálat és adótanácsi szolgáltatás kiterjed többek között a számviteli és adóügyi átvilágítás és átalakulással kapcsolatos konzultációra, valamint az ingatlan eladással és hasznosítással kapcsolatos áfa kezelésére vonatkozó adótanácsadásra is az MS City Audit Kft. esetében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat