Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. December 16. 12:06, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Fejszével támadt a sofőrre a harkai férfi

Fejszével támadt a sofőrre a harkai férfi

A soproni rendőrök a helyszínen elfogták a gyanúsítottat.

A Soproni Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, könnyű testi sértés és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. I. 55 éves harkai lakos ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 15-én 21 óra körüli időben a sértett hazafelé tartott kisteherautójával, amikor Harka egyik mellékutcájában nem tudott továbbhaladni, mert akadályt talált az úton. A járműből kiszállva elkezdte félrepakolni az akadályt képező gerendákat és kidobott háztartási elektronikai eszközöket. Ekkor az egyik ház mögül kiabálva rohanni kezdett felé a gyanúsított, miközben egy fejszét tartott a kezében. Az 55 éves helyi lakos a gépkocsinak dobta a baltát, amitől az autó oldala behorpadt. A két férfi között dulakodás alakult ki, aminek következtében a sértett könnyű sérüléseket szenvedett. A gyanúsított a bántalmazást abbahagyta és bement a házába. A sofőr ekkor felhívta a fiát, aki értesített a rendőrséget a történtekről.
A járőrök az 55 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte tettét.

Címkék: harka, rendőrség, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.