Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 06. 07:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Fekete Pákó szakmát vált!

Fekete Pákó szakmát vált!

Fekete báránynak állt Fekete Pákó. A különös mondatra a magyarázattal ő maga szolgált egy levélben, amit ezúttal kommentár és javítás nélkül, teljes egészében közlünk.

Én a Fekete Pákó úgy döntöttem, hogy ebben az évben kitanulom a diszkós szakma minden csínját-bínját. Csata sorba állok a a női topless dj-k mellett, és megmentem a férfiak becsületét, fekete bárányként, feláldozva magam a közönség oltárán. Felkészültségemet, és lemezek iránti szakmai alázatomat Dj Dekának köszönhetem, míg fergeteges ritmusérzékemet egyenesen a nyugat afrikai füves szavannákon előtöltött gyermekéveim alatt égette a perzselő napsütés lelkembe. Ezt az Úr adta talentumot hoztam magammal mikor tizenöt éve Budapestre költöztem, és mit adott isten, ebben a gyönyörű Metropoliszban Didikirállyá léptettek elő az angyalkák. Úgy gondoltam, hogy a mulatós mellett nem csak a konga dobokon, de a lemezjátszókon is megmutatom milyen is az afrikai virtus. A gyöngyöket Nigériai származásom, és a törzsi kultúra előtti tisztelgésem jelképeként viselem. Remélem anyám Mária büszke lesz rám! - A zene stílusomban nem csak napjaink slágerei, hanem afrikai zenei momentumok is fellelhetőek lesznek. Szeretném, ha a magyar fiatalok betekintést nyerhetnének ebbe a zenei világába, és elrepíthetném őket mindenegyes partin egy hosszú, kalandos időutazásra. Emberek ! Emeljétek fel a kezeitek ! Mindenki! Mert itt az idő megszületett az ország fekete báránya! A topless dj-k királya! Figyeljetek rám, mert percek kérdése és robban a topless bomba!

Üdv , a Fekete Bárány alias Fekete Pákó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.