Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2020. Szeptember 09. 07:32, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Felfegyverkezve, csoportosan támadtak rá egy családra

Felfegyverkezve, csoportosan támadtak rá egy családra

A gyöngyösoroszi társaság négy tagját elfogták a rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya négy gyöngyösoroszi lakos ellen indított eljárást garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt - közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a nyomozás eddigi adatai szerint 2020. szeptember 7-én 17 óra 30 perc körül a társaság megjelent egy gyöngyösoroszi ház előtt, ahol előzetes szóváltást követően szerszámnyéllel, vasrúddal, és karddal bántalmazták az ott lakó család több tagját, valamint egy személygépkocsit is megrongáltak. Az egyik férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, így az őt bántalmazó támadót súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt is kihallgatták.

A rendőrök rövid időn belül elfogták az 51 éves, a 34 éves, a 31 éves és 22 éves gyanúsítottakat, őrizetbe vették őket, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 24. 18:44, kedd | Belföld

Sűrű ködre figyelmeztetnek

A tartós, sűrű köd veszélye miatt az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.

2020. November 24. 18:05, kedd | Belföld

Csütörtökön zárul a KSH népszámlálási kérdőívtesztje

November 26-án, csütörtökön zárul a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által indított, a jövő évi nép- és lakásszámlálás kérdőívének szakmai előkészítését támogató online kérdőívteszt.

2020. November 24. 17:05, kedd | Belföld

Már több mint tízezren kérték az ingyenes internetet a szolgáltatóktól

Már több mint tízezer lakossági előfizető kérte az ingyenes internethozzáférést az arra jogosultak közül - közölték a szolgáltatók az MTI érdeklődésére.

2020. November 24. 16:08, kedd | Belföld

Csatornába esett egy kislány Sarkadon

A közel két méter mély vízben félig elmerült, mire a testvére meg tudta fogni őt és tartotta, hogy ne merüljön el egészen. Egy rendőr perceken belül odaért hozzájuk és kimentette a kislányt.