Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2011. December 29. 06:38, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Felgyújtotta a lopott tévét, így bukott le

Felgyújtotta a lopott tévét, így bukott le

Elfogták a büssüi betörések gyanúsítottját.

A férfi akkor bukott le, amikor az udvarán felgyújtott egy lopott televíziót, hogy megszerezze az abban lévő fémet, és azt hulladékként eladja, miután a készüléket nem tudta értékesíteni.

A gyanúsított beismerte a betörést és a lopást. A büssüi férfi a somogyi faluból válogatás nélkül ellopott mindent, amiben fém volt. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottként kihallgatott férfi további bűncselekményeket, jórészt lakásbetöréseket követett el, legalább 17 ilyen esetre derült fény.

A férfi betört egy családi házba, ahonnan csaptelepeket kísérelt meg eltulajdonítani, majd egy garázst tört fel, egy lakatlan házban leszakította a falakról a villanyvezetékeket, levágta az összes rézcsövet, és elvitte a gázkonvektort is, a falu egyik egyedülálló idős lakójára pedig rátörte az ajtót, s a házból takarókat és fehérneműt lopott el.

Az elkövető a tárgyakat szinte kivétel nélkül azok valós értékének a töredékéért, fémhulladékként értékesítette, a legtöbb esetben hatalmas károkat okozva a sértetteknek – írta a rendőrség sajtószolgálata. A gyanúsítottat az igali rendőrőrs munkatársai fogták el.

Címkék: elfogás, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.