Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2018. Április 24. 15:39, kedd | PR

Feliratos bögre vásárlás

Feliratos bögre vásárlás

Ha népszerű és megfizethető reklámajándékot keres, akkor a színes bögre lehet a legcélszerűbb megoldások egyike, amely biztosan örömet okoz a megajándékozottnak.

A feliratos bögreaz eladás ösztönzés céljából is remek döntésnek bizonyulhat, de abban az esetben is, amikor alkalmazottait szeretné megajándékozni rendezvények, ünnepek alkalmából.
Azon az egyöntetű állásponton vannak a marketing szakemberek, hogy a reklámajándék vásárlás során célszerű a tárgy tényleges használati értékét szem előtt tartani. A leginkább számottevő szempont a minőség, mellyel az időtállóság és a hosszan tartó használhatóság érdekében tehetünk, de a céges image építésében is.
A feliratos bögre garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket, bizonyosan használni is fogják a darabot, így a rá költött összeg nem feleslegesen kidobott pénz lesz az ablakon. A feliratozható bögre közkedvelt darab, mindannyiunk konyhájában megtalálható. A munkahelyen is gyakorta használjuk, teát, vagy kávét iszunk belőle.
Szerencsére számos variáció megtalálható ezekből a darabokból, színben, feliratban korosztálytól, nemtől, társadalmi rétegtől függetlenül használhatóak. Ha reklámajándékok beszerzésén gondolkodunk, akkor általában egy nagyobb mennyiség beszerzéséről van szó. Legyünk tekintettel a darabár és az emblémázási költségekre is, illetve, hogy ezek milyen arányban legyenek egymással.
Érdemes ilyenkor egy előzetes egyéni árajánlatot kérni, hiszen előfordulhat, hogy mennyiségi kedvezményt is igénybe tudunk venni. Lehetőségünk van olcsóbban kihozni a feliratos bögre vásárlását. A nap, mint nap használatban lévő eszköz segít, hogy a céges logó folyamatosan szem előtt legyen, ezzel is népszerűsítve a cég termékeit, szolgáltatásait.
Az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhető az emblémázott bögre. Budapest népszerű cégénél a bögre feliratozás kiváló minőségben érhető el. Érdemes színválasztás esetén szem előtt tartani, hogy milyen színvilágot képvisel a céges logó, mely területen mozog a vállalkozás a piacon. Marketing céljait valósítsa meg reklámajándékok segítségével, amelyek már többször bizonyították sikerüket! Ha segítségre van szüksége bögre feliratozással kapcsolatban, forduljon bátran az 1001 Reklámajándék csapatához.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 16:58, péntek | PR

K&H: kilőtt a kakaós csiga és a hamburger ára

21 százalékos éves árváltozást mutat a gyerekinflációs kosár

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.