Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2018. November 29. 13:56, csütörtök | PR

Felnőtt, 18+ karikás társasjátékok

Felnőtt, 18+ karikás társasjátékok

Mint minden, úgy a szexuális élet is egy idő után megszokottá, egyhangúvá válhat. De nem kell ennek így lennie, amennyiben hajlandóak vagyunk tenni érte.

Erre születtek a felnőtt társasjátékok, amik közül az intimebbeket párral, a viccesebbeket baráti társasággal is lehet játszani.

A félreértések elkerülése végett leszögezzük, hogy nem olyan jellegű társasjátékra gondoltunk, ami során be kellene venni egy harmadik személyt. Nem, arra a swinger klubok valók, vagy ha megegyeztek, akkor jöhet az édes hármas. Mi egy ennél jóval ártatlanabb, a hagyományos értelemben vett társasjátékra gondoltunk.
Amennyiben a baráti kör vevő egy kis pajzán nevetgélésre, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Hátsó gondolatok című társast. Ebben olyan kérdésekre kell válaszolni, aminek a megfejtése jócskán kétértelmű, és vicces - lenne - ha nem egy egyszerű és hétköznapi dolog lenne a megfejtés. Éppen ezért kellően pikáns és a végén pirongató játék, hiszen hiába utalnak a nyomok egy tökéletesen pajzán megfejtésre, a válasz mégis egy egyszerű és ártatlan fogalom.

A Páros játszma- ismerkedj okosan is egy jópofa játék, ha baráti társasággal dobnánk fel az estét. Ebben a párok versenyeznek és az nyer, akik jobban ismerik egymást. Érdekes játék, mert, ha mindent tudunk egymásról, akkor egyenes az út a célig. Ellenben, ha nem, akkor remek alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást, hátha fény derül olyan dolgokra, amikre csak később jutott volna lehetőség.

Társasjáték pároknak

Az első és roppant izgalmas társas a sorban az Érzékek birodalma, aminek során az érzéki kuponok begyűjtése a cél, majd később, ha a játék abba a fázisba ért, beválthassuk őket a partnerünknél. Ha nem lenne elég az erotikus kívánságok teljesítése, akkor még jobban feldobhatja a hangulatot a mellékelt masszázsolaj, valamint a kis rúdvibrátor egyaránt. Garantáltan érzéki játékban lesz részünk!

Végül pedig jó ötlet lehet a Hancúr párbaj társasjáték, ami amellett, hogy rendkívül sok izgis szexuális lehetőséget tartogat, fontos, hogy hideg fejjel gondolkodjunk, mert, ha valamelyikünket előbb ragadják el a vágyai, mint a partnert, akkor elveszt(ett)ünk. Ebben az esetben a feladatok végrehajtásának az alanya a párunk, akin a meghatározott érzéki dolgokat kell megcsinálnunk.

Eddig nem is olyan nehéz, hiszen az ember örömmel kényezteti a társát, de mégis vigyázni kell, mert aki a huncut és pikáns feladatoknak hála előbb eljut a csúcsra, az - igaz kéjesen - elvesztette a játszmát. A vesztesnek pedig a következő 24 órában lesnie kell a társa minden - erotikus, vagy sem - kívánságát és rövid időn belül teljesítenie is kell azokat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.

2019. Május 09. 14:37, csütörtök | PR

Felújították a szlovák oktatási központot

Szlovák tanítási nyelvű óvodát, iskolát, gimnáziumot és kollégiumot újított fel a Jánosik és Társai Kft. Budapesten.