Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. December 16. 07:45, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Friderika kihagyja a legismertebb dalát?

Friderika kihagyja a legismertebb dalát?

Bayer Friderikának az 1994-es év hozta meg a nagy változást. Az Eurovíziós Dalfesztivál dublini döntőjében - legjobb eddigi magyar eredményként - negyedik helyen végzett.

Az éneklést sosem hagyta abba, de most újra visszatér a reflektorfénybe egy év végi nagyszabású koncerttel.

A Kongresszusi Központban kifejezetten karácsonyi dalokkal áll színpadra, így előfordulhat, hogy legnagyobb sikere, a Kinek mondjam el vétkeimet? ezúttal kimarad a programból.

- Egy vidám ünnepi koncertet szeretnék. Ez a dal pedig annyira kötött, hogy nem szeretném feltétlenül elénekelni. Nem vagyok én rosszban vele, csak túl szomorú, túl önmarcangoló ahhoz, hogy egy ünnepi koncerten elhangozzon. Aztán lehet, hogy az utolsó pillanatban mégis a mellett döntök, hogy elénekelem. Karácsonyi dalok lesznek majd hallhatóak, de nem hagyományosak, hanem olyanok, amiket még nem ismerni.. A zenei rész már kész van hozzá, most írjuk a szövegeket - mondta Friderika.

Címkék: Bayer Friderika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről