Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Február 21. 09:39, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Gájer Bálint megmutatta szépségkirálynő kedvesét

Gájer Bálint megmutatta szépségkirálynő kedvesét

Hármas ünnepet ült Gájer Bálint és szépségkirálynő kedvese Ötvös Brigitta Valentin napon.

A szerelmesek ünnepét, együtt járásuk fél éves évfordulóját és Bálint névnapját ünnepelték meg az ország legromantikusabb szállodájában Egerszalókon.

Bálint a fellépései mellett, minden idegszálával az Eurovíziós válogatóra készült az elmúlt hetekben, Brigitta pedig fotózásról fotózásra rohant, tehát sűrűn indult az év a két fiatal számára. Mindketten nagyon elfoglaltak, viszont egymást mégsem hanyagolják el.

Mindig fontos volt számomra, hogy odafigyeljek a kedvesemre. Régi vágású úriemberként sokszor állítok haza virággal vagy csokival és nem egyszer viszem el Brigit pár napra kikapcsolódni” – meséli Gájer Bálint, akinek Eurovíziós dala azokról a pillanatokról szól, amiket életünk során elszalasztottunk.

Február 14-e a Voice sztárjának életében mindig is kiemelt időpont volt, hiszen akkor ünnepli névnapját. Idén viszont az mellett még féléves évfordulójukat is megülték párjával a 2013-as Miss International Hungary győztesével, Brigittával.

Gájer Bálint megmutatta szépségkirálynő kedvesét

Brigit egy igazi királynőhöz méltó ajándékkal leptem meg Valentin napon – meséli Bálint – az egerszalóki Shiraz Hotel mesés helyszínt biztosított ahhoz, hogy egy kicsit elbújjunk a világ elől. Még sosem jártunk Marokkóban, de tudtam, hogy ez a világ rögtön tetszeni fog a páromnak, mert gyerekkorában a kedvenc mesehőse Jázmin hercegnő volt az Aladdinból. Mára már szinte ugyanúgy néz ki ő is. – mosolyog – a szállodában többek között megkóstoltuk a híres menta teát és kipróbáltuk a páros massai fürdőt is, ami hamar a kedvencünkké vált.

Jól esett elnyújtózni a nagy kádban, amiben rózsaszirmok, a füstölő illata és finom epres pezsgő varázsolt romantikus hangulatot – veszi át a szót Brigitta – Bálint nagyon aranyos volt, még a kedvencemmel, kis csoki golyókkal is készült.” – mosolyog – úgy levett a lábamról, hogy nem tudtam ellenállni, még arra is rá tudott venni, hogy bemenjek vele a szaunába, annak ellenére, hogy nem bírom a nagy meleget”

Gájer Bálint megmutatta szépségkirálynő kedvesét

Bálint imádja a szaunákat, legyen az só téglás infra-, finn-, vagy aromaterápiás szénás szauna, mindegyik jöhetett. Egy-egy húzósabb időszaka, sok fellépés után szívesen vonul el szaunázni, mert, ahogy ő mondja, megszabadul minden méreganyagtól és ott jönnek igazán számára az új ötletek. Egerszalókon is képes volt hosszú perceket eltölteni a szaunában. Brigi pedig párjával tartott, de nem titkolja, hogy a legjobban annak örült, amikor a szauna park utolsó kamrájában relaxálhattak egy kicsit.

Bálint és Brigitta az énekes videó klip forgatásán ismerkedett meg, amiben a lány főszerepet játszott. Az énekes ott figyelt fel rá és a legnagyobb közösségi oldalon rá is írt, amiből mára már fél éves szerelem szövődött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára