Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Június 24. 09:35, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Gumikalapáccsal támadt az áldozatára

Gumikalapáccsal támadt az áldozatára

Szóváltás súlyos következményekkel

Ágfalváról Sopron irányába közlekedett egy autó 2013. június 22-én. Az előtte haladó gépjármű váratlanul megállt az úttest közepén. A férfi rádudált és kikerülte az álló autót, majd a körülmények tisztázása miatt a következő utcában megállt és kiszállt a járművéből. A másik gépkocsiban utazó férfi behajtott utána az útra, elkezdett dudálni, majd az autójából kiszállva egy gumikalapáccsal rátámadt a sértettre, akit többször megütött az arcán. Az ismeretlen elkövető tettét követően visszaült járművébe és elhajtott Sopron irányába.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Zs. Rajmund 36 éves soproni lakos, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, majd őrizetbe vettek. Az ügyben a nyomozást súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a Soproni Rendőrkapitányság folytatja le.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.