Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 17. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Így kell villantás nélkül kiszállni egy Ferrariból

Így kell villantás nélkül kiszállni egy Ferrariból

30 felett a multimilliomos Paris Hilton már arra is képes, hogy villantás nélkül kiszálljon egy méregdrága sportautóból. Persze még így is szexi.

Egy Ferrariból kiszállva könnyű felhívnia magára a figyelmet egy szoknyát viselő csinos celebnek, akit folyton lesifotósok követnek. Főként akkor, ha még alsóneműt is elfelejtett húzni aznapra a híresség. Paris Hilton az elmúlt években nem egyszer elkövette ezt a hibát, és boldog-boldogtalan láthatta milyen bugyit visel a ruhája alatt vagy éppen azt, hogy egyáltalán nem visel.

31 éves korára úgy látszik megtanulta a leckét, és már képes lábait összezárva egyszerre kiemelni azokat az autóból. De az is lehet, hogy most az átlagosnál is jobban figyelt Paris kisasszony, mivel édesanyja születésnapjára érkezett, és nyilván józanul, mivel egy legalább 45 millió forintot érő Ferrari Californiával tette mindezt. Paris Hilton egy szexi combközépig érő fekete ruhát viselt, alatta combfixet harisnyatartóval, valamint egy pár Christian Louboutin cipellőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára