Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2019. Március 20. 05:01, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: MTI

Hat év fegyházra ítéltek egy többféle drogot is áruló dílert

Hat év fegyházra ítéltek egy többféle drogot is áruló dílert

A vádlott 2015 nyarától továbbértékesítés és fogyasztás céljából rendszeresen szerzett nagyobb mennyiségű kábítószert, így többek között kannabiszt, amfetamint, kokaint és MDMA tablettát.

A vádlott a kábítószereket 2017. júniusi elfogásáig több embernek értékesítette.

A vádlott olyan embernek is adott kábítószert, aki vele rendszeres munkakapcsolatban állt és készpénz helyett a munkájával fizetett az értékesítőnek. A vádlott a kábítószert hol Budapesten, a XXII. kerületben, hol pedig Halásztelken adta át. A rendőrök a vádlott elfogásakor jelentős mennyiségű kábítószereket foglaltak le.

A törvényszék kedden kihirdetett ítéletében jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt 6 év fegyházra ítélte a vádlottat, aki legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra. A bíróság a vádlottal szemben 236 ezer forint vagyonelkobzást is elrendelt.

A közlés szerint az elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az nem jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket