Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Február 13. 15:01, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Hazahozták prostitúcióra kényszerítő magyar férfit

Hazahozták prostitúcióra kényszerítő magyar férfit

Franciaországból hoztak haza egy férfit a napokban, aki a gyanú szerint tavaly prostitúcióra kényszerített egy nőt Budapesten - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Közleményükben azt írták: a nyomozás adatai szerint H. Róbert még 2021 májusában ismerkedett meg a 28 éves nővel, akivel egy kőbányai lakásba költöztek. Nem sokkal később erőszakkal kábítószer-fogyasztásra és prostitúcióra kényszerítette a nőt, pénzét elvette - írták. Hozzátették: a nő végül 2021 júliusában a rendőrségtől kért segítséget, ami után a férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrség közlése szerint H. Róbert Franciaországba menekült, ahol a helyi rendőrök a körözés alapján elfogták. A napokban hozták Magyarországra, ahol átadták a fővárosi rendőröknek - írták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 28 éves H. Róbertet szexuális erőszak, illetve emberkereskedelem és kényszermunka bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették, majd javasolták a letartóztatását, amit a bíróság február 9-én elrendelt.

Címkék: elfogás, prostitúció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő