Városlista
2020. november 29, vasárnap - Taksony

Hírek

2012. Szeptember 20. 08:32, csütörtök | Helyi sport

Hiányzott a szív és a lélek

Hiányzott a szív és a lélek

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt vezetése elégedetlen a csapat eddigi szereplésével az NB II-ben. Még tart a bizalom Soós Imre vezetőedzővel szemben

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt nagy reményekkel kezdte a szezont az NB II Nyugati csoportjában. Ehhez képest eddig meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtott a lila-fehér csapat. Az őszi idény öt mérkőzésén két győzelmet ért el, kétszer vereséget szenvedett és egy alkalommal döntetlent játszott. Ezzel a táblázat hetedik helyén áll.

Az eredményei: Baja (i) 1–6, Csákvár (o) 1–1, Kozármisleny (i) 1–0, Haladás II (o) 2–1 és Paks II (i) 2–1.

A mérleg is lehetne jobb, de az is tény, az SVSE eddig többnyire gyengébbnek tartott együttesekkel játszott, a neheze majd most következik a csapat számára.

A szép reményeket szövögető klub vezetői nagybevásárlást csináltak a nyáron a célok elérése érdekében, így most nyilván nem elégedettek a jelenlegi eredménysorral.


„Egyelőre még tart a bizalom Soós Imre vezetőedzővel szemben – fogalmaz Csiszár Ákos, az SVSE szakosztályelnöke. – Ahogy korábban, úgy a paksi találkozó után is értékeltük a csapat teljesítményét. Arra jutottunk, hogy erős a játékoskeretünk, de futás és küzdés nélkül a tudás kevesebbet ér. A játékunkból hiányzott a szív és a lélek. A hétvégi, ETO kettő elleni mérkőzéssel kapcsolatban semmiféle magyarázkodást nem fogadunk el, mindenkinek száz százalékot kell nyújtania a pályán."
A vezetőedző, Soós Imre szerint a csapat védelme szerepelt eddig a vártnál halványabban.

„Természetesen sokkal többet vártam a sikeres rajt után – kezdte a szakvezető. – Jó játékosaink vannak, de nyilván idő kell, hogy igazán összeérjen a csapat. A támadósorunkra nem lehet panasz, mindig vannak helyzeteink, s a szerzett találatok tekintetében akár a második helyen is lehetnénk. A problémát elsősorban a védekezésünkben látom, túl sok gólt kapott a csapat. Az sem mindegy, milyen összetételű csapatok ellen kell pályára lépnünk. A Haladásban is több NB I-es visszajátszó lépett pályára ellenünk és ugyanez volt a helyzet a Paks ellen is. Persze nem szeretném a bizonyítványt magyarázni, jobban kell játszanunk. Nagy gond nincs, ez a bajnokság még nem futott le. Nagyon sok mérkőzés van még hátra, amelyeken lesz alkalom javítani."

-tudósított a Kisalföld

Címkék: Sopron, Sport, svse

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 28. 18:32, szombat | Belföld

A véradások a veszélyhelyzet alatt is folyamatosak

Vérre a koronavírus-járvány idején is szükség van, a véradások a jelenlegi veszélyhelyzet alatt is folyamatosak, a biztonsági előírások megtartásával

2020. November 28. 17:00, szombat | Külföld

Harmadik hete csökken a koronavírus terjedése Spanyolországban

Spanyolországban harmadik hete csökken a koronavírus terjedése; az egészségügyi minisztérium jelentése szerint a százezer lakosra vetített átlagos esetszám, amely a hónap elején még 525 volt, pénteken 307-re csökkent.

2020. November 28. 16:04, szombat | Belföld

Virológus: a vakcina a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás

Továbbra is a vakcina a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás a koronavírus ellen - mondta Duda Ernő virológus, immunbiológus szombat reggel az M1 csatornán.

2020. November 28. 14:01, szombat | Külföld

Újra kinyithatnak a kereskedelmi egységek Belgiumban

Belgiumban lassult a koronavírus-járvány terjedése, ezért hétfőtől újra kinyithatnak azok a kereskedelmi egységek is, amelyek nem alapvető árucikkeket árusítanak