Városlista
2020. július 16, csütörtök - Valter

Hírek

2012. Szeptember 20. 08:32, csütörtök | Helyi sport

Hiányzott a szív és a lélek

Hiányzott a szív és a lélek

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt vezetése elégedetlen a csapat eddigi szereplésével az NB II-ben. Még tart a bizalom Soós Imre vezetőedzővel szemben

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt nagy reményekkel kezdte a szezont az NB II Nyugati csoportjában. Ehhez képest eddig meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtott a lila-fehér csapat. Az őszi idény öt mérkőzésén két győzelmet ért el, kétszer vereséget szenvedett és egy alkalommal döntetlent játszott. Ezzel a táblázat hetedik helyén áll.

Az eredményei: Baja (i) 1–6, Csákvár (o) 1–1, Kozármisleny (i) 1–0, Haladás II (o) 2–1 és Paks II (i) 2–1.

A mérleg is lehetne jobb, de az is tény, az SVSE eddig többnyire gyengébbnek tartott együttesekkel játszott, a neheze majd most következik a csapat számára.

A szép reményeket szövögető klub vezetői nagybevásárlást csináltak a nyáron a célok elérése érdekében, így most nyilván nem elégedettek a jelenlegi eredménysorral.


„Egyelőre még tart a bizalom Soós Imre vezetőedzővel szemben – fogalmaz Csiszár Ákos, az SVSE szakosztályelnöke. – Ahogy korábban, úgy a paksi találkozó után is értékeltük a csapat teljesítményét. Arra jutottunk, hogy erős a játékoskeretünk, de futás és küzdés nélkül a tudás kevesebbet ér. A játékunkból hiányzott a szív és a lélek. A hétvégi, ETO kettő elleni mérkőzéssel kapcsolatban semmiféle magyarázkodást nem fogadunk el, mindenkinek száz százalékot kell nyújtania a pályán."
A vezetőedző, Soós Imre szerint a csapat védelme szerepelt eddig a vártnál halványabban.

„Természetesen sokkal többet vártam a sikeres rajt után – kezdte a szakvezető. – Jó játékosaink vannak, de nyilván idő kell, hogy igazán összeérjen a csapat. A támadósorunkra nem lehet panasz, mindig vannak helyzeteink, s a szerzett találatok tekintetében akár a második helyen is lehetnénk. A problémát elsősorban a védekezésünkben látom, túl sok gólt kapott a csapat. Az sem mindegy, milyen összetételű csapatok ellen kell pályára lépnünk. A Haladásban is több NB I-es visszajátszó lépett pályára ellenünk és ugyanez volt a helyzet a Paks ellen is. Persze nem szeretném a bizonyítványt magyarázni, jobban kell játszanunk. Nagy gond nincs, ez a bajnokság még nem futott le. Nagyon sok mérkőzés van még hátra, amelyeken lesz alkalom javítani."

-tudósított a Kisalföld

Címkék: Sopron, Sport, svse

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 16. 05:00, csütörtök | Belföld

Hatvanhárom speciális járművet kapott a katasztrófavédelem

Újabb hatvanhárom speciális gépjármű állt a katasztrófavédelem szolgálatába.

2020. Július 16. 05:00, csütörtök | Belföld

Újabb pályázatot írtak ki a megújuló energiából termelt áram támogatására

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal(MEKH) második alkalommal hirdette meg a megújuló energiaforrásból termelt villamos energia támogatására a pályázati kiírást,

2020. Július 16. 05:00, csütörtök | Külföld

Elhunyt egy 18 éves koronavírus-fertőzött Belgiumban

Elhunyt egy koronavírussal fertőzött 18 éves lány Belgiumban, aki a hatóságok szerint már régóta más súlyos egészségügyi problémákkal is küzdött - közölte a helyi média szerdán.

2020. Július 15. 18:04, szerda | Kék hírek

Több mint kétszázmillió forintot zsákmányoló bűnbanda ellen emeltek vádat

Többrendbeli minősített lopás miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség hét Pest megyei férfi ellen, akik sorozatos betörésekkel több mint 215 millió forintot zsákmányoltak