Városlista
2021. március 3, szerda - Kornélia

Hírek

2021. Február 09. 08:35, kedd | PR

Hogyan döntsd el, hogy kire bízd a költöztetést?

Hogyan döntsd el, hogy kire bízd a költöztetést?

Költözni nem könnyű, és zavarba ejtő lehet a bőség, mikor szolgáltatót keresünk, hiszen számtalan cég vállal költöztetést, ám ez nem biztos, hogy segít. Mi alapján érdemes közülük választani és miért?

A költözést főleg anyagi okok miatt sokan inkább családon belül, vagy barátok segítségével próbálják megoldani. Van azonban egy olyan pont, amikor ez nem megvalósítható. Ha már teljes háztartást kell mozgatni nagy és nehéz bútorokkal, vagy magasemeletre költözünk, akkor bizony szükség van rá, hogy a költöztetést profikra bízzuk. De hogyan döntsük el, hogy melyik a megfelelő cég? Íme néhány szempont, ami segít.

Leinformálhatóság

Egy költöztető cég kiválasztásánál az első és legfontosabb szempont a cégről elérhető információ és referencia. Kiindulhatunk abból is, hogy ismerősök és barátok között kérdezősködünk. Jó esetben kapunk valami használható javaslatot, de sokszor előfordul, hogy nincs közvetlen közelünkben olyan tapasztalat, ami segít.

Ilyenkor jön a netes keresés, illetve a közösségi médiában való tájékozódás. Érdemes első körben egy rövid listát készíteni és célirányosan kérdezni a közösségi médiában, mert itt is lehet, hogy túl sok lesz az információ.

A költöztetés bizalmi szolgáltatás, így alapvető fontosságú, hogy egy cégről elérhető adatok és ajánlások legyenek. Ne álljunk meg a cég honlapján található, többnyire marketing céllal kihelyezett véleményeknél. Szánjuk rá az időt és kérdezzünk több fórumon is a potenciálisan szóba jöhető cégekről.Árajánlat tartalma

Sokan csak az óradíjak alapján választanak, pedig ez sok esetben félrevezető lehet. Sok cég alacsonyabb óradíjon dolgozik, de kevés embert küld, így a munka is tovább tart. Felszámíthatnak előre nem jelzett plusz költségeket, mint a hétvégi felár, a kilométer tarifa és az emeletdíj, de akár a nehéz tárgyak mozgatását is plusz tételként számíthatják. Ezek a tételek könnyen megduplázzák a várt végösszeget, így érdemes körültekintőnek lenni.

Olyan céget válasszunk, ami transzparens az árakkal. Ha kell, külön kérdezzünk rá, hogy milyen további rejtett tételek kerülhetnek felszámításra. Nézzük meg, hogy hány ember jön ki a költöztetéshez és válasszuk azt, ahol nagy a csapat. A gyors költözés az olcsó költözés.


Kapcsolattartás minősége

Utoljára hagytuk, de rendkívül sokat árul el, hogy milyen tapasztalatunk volt a céggel való kapcsolatfelvétel során. Ha egy költöztető cég pontosan tájékoztat, udvariasak a munkatársai, korrekt és transzparens az árképzése, akkor ez a minőség valószínűleg megjelenik majd a tényleges költöztetési szolgáltatásban is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Február 09. 08:49, kedd | PR

Milyenek a legkelendőbb lakások Sopronban?

Vannak országosan érvényes trendek az ingatlanpiacon, de a lakások Sopronban kicsit másképp mozognak, mint az ország más területein. Megnéztük, hogy mi van most a piacon és milyenek a népszerű lakások Sopronban.

2021. Január 26. 17:11, kedd | PR

Élményvezetés Soprontól 25 km-re

2010-ben indult útjára Soprontól alig 25 km-re az autókedvelő sporttársaknak a SopronRally szolgáltatás. Olyan élménnyel lesz gazdagabb az ide látogató amelyre mindig is vágyott, de eddig talán csak álmodozott róla.

2021. Január 26. 16:51, kedd | PR

Innovatív szoftvereket fejlesztett a Jánosik és Társai Kft.

Speciális, innovatív szoftvereket fejlesztett ki és vezetett be a Jánosik és Társai Kft. Ezek segítségével pontosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a megrendelők a cég által elvégzett munkákat.