Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

Május 18. és 19. között olyan hollywoodi világsztárokkal találkozhatnak a látogatók a budapesti Hungexpón, mint Afshan Azad, Clive Standen, Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts és Jerome Flynn.

A Comic-Con a legismertebb popkulturális - elsősorban képregény- és filmrajongói - találkozó, amely Amerikában Comic-Con International néven indult az 1970-es években. A rendezvényen minden évben részt vesznek a legnagyobb hollywoodi filmstúdiók, illetve televíziós társaságok az éppen aktuális, témába illő filmjeikkel, sorozataikkal, illetve képregényeikkel. Az esemény fő célja, hogy összehozza a rajongókat, alkotókat, színészeket és művészeket, hogy megoszthassák szenvedélyüket és találkozhassanak a kedvenc műfajok ikonjaival - olvasható a szervezők szerdán MTI-hez eljuttatott közleményében.

A tájékoztató szerint a Budapest Comic Cont először 2022-ben rendezték meg, az esemény azóta folyamatosan növekszik és fejlődik, és egyre szélesebb körű programokat kínál a látogatóknak.

A rendezvényen lehetőség nyílik találkozni és beszélgetni hazai és külföldi képregényrajzolókkal, színészekkel, művészekkel és egyéb alkotókkal. A Budapest Comic Con színpadán interjúkat, panelbeszélgetéseket, előadásokat és bemutatókat követhetnek figyelemmel a látogatók, emellett cosplay versenyeket és bemutatókat is tartanak, ahol a résztvevők egyedi jelmezekben tisztelegnek kedvenc karaktereik előtt.

A kétnapos eseményre idén is érkeznek hollywoodi sztárok: Budapestre látogat Afshan Azad, Clive Standen angol színész, Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts és Jerome Flynn. Az érdeklődőknek lehetőségük nyílik a helyszínen közös képet készíteni, illetve autogramot kérni.

Mint írják, a Budapest Comic Conon beszerezhetők a legfrissebb képregények, limitált kiadású merchandise termékek és egyedi művészeti alkotások is, emellett számos workshop és játék várja az érdeklődőket.

Címkék: Comic Con

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.