Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2018. Január 05. 15:55, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Hoppá! Szélhámosnak állt a hősként ünnepelt magyar színész!

Hoppá! Szélhámosnak állt a hősként ünnepelt magyar színész!

Nyáron egy ország ünnepelte Bács Pétert, aki ma este az RTLII napi sorozatában bukkan fel: a Határ úti hősként emlegetett színész az Oltári csajokban kapott szerepet.

Péter neve sokak számára lehet ismerős, hiszen tavaly júniusban hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor saját testi épségét kockáztatva két támadótól védte női utastársait egy buszon. Bár az incidens verekedésbe torkollott, Péter küzdősportos múltjának köszönhetően pár zúzódással megúszta, és hősként került be a köztudatba.

A talpig becsületes színész most nem megmentőt, hanem szélhámost alakít majd. Egy Tomi nevű szoknyavadászt, aki hazugságok révén próbálja meg behálózni Hajnalt. Ám János nem nézi jó szemmel, ahogy a titokzatos hódító átveri szerelmét. Vajon a közbelépésnek hála meghiúsul Tomi terve, vagy sikerül elcsábítania a lányt? Az Oltári csajok mai epizódjából többek között erre is fény derül.

Címkék: oltári csajok, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.