Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 30. 07:37, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Hosszú a bűnlajstroma a 15 évesnek

Hosszú a bűnlajstroma a 15 évesnek

Tizenöt esztendős besurranót fogtak el Győrben; a fiú eddig másfél tucat lopást ismert be, az általa okozott anyagi kár több százezer forint – tudatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön.

A fiút a sértettek által adott személyleírás és több biztonsági kamera felvétele alapján fogták el. Júliusban került Győrbe az egyébként pápai fiú, akinek módszere a következő volt: négy társa közül eggyel vagy kettővel kifigyelte, mikor hol hagynak őrizetlenül pénztárcákat, majd elemelték azokat. Loptak fagylaltozóban, piaci standnál, kávézóban, könyves-, cipő-, bizsu- és ruházati boltban, fodrászatban, de építési területről, lakásból, panzióból is éppúgy, ahogy könyvtárból, kollégiumi szobából, idősek otthonából, vagy gimnáziumi tanteremből – közölte Kálmán Gabriella.

Jelezte: a Győri Rendőrkapitányság besurranásos lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 15 éves fiúval szemben, akit időközben a Pápai Bíróság előzetes letartóztatásba helyezett, mivel ellene szülővárosában hasonló ügyek miatt már folyik eljárás. (lm)

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.