Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Március 23. 09:53, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Idős férfi sérült meg a nagycenki balesetben

Idős férfi sérült meg a nagycenki balesetben

Egy 62 éves férfi sérült meg abban a balesetben, amely a 85-ös számú főúton történt Nagycenk belterületén.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. március 21-én 20 órakor körül a 85-ösz számú főút 68-as kilométerszelvényénél.

A helyszíni szemle adatai alapján egy 62 éves férfi személygépkocsival közlekedett a 85-ös számú főúton, Nagycenk belterületén a Kiscenki úton. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – az úttest mellett lévő járdaszigetre felhajtott, majd a vízelvezető árok falának csapódott. Az ütközés után a gépkocsi az úttesten felborult. A helyszínen a rendőrök a járművezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A balesetben a járművezető megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményei a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.

2024. Április 10. 10:38, szerda | Helyi

Kezdődjön a nyár a Hűség Városában a Soproni Borünneppel

Igazi nyárnyitó programsorozattal várja a vendégeket a Soproni Borünnep. Borkülönlegességek, kézműves vásár és zenei programok közül válogathatnak a nyár első hétvégéjén az ide látogatók.