Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2018. November 29. 13:49, csütörtök | PR

Így találhatod meg a kedvenc fitness kiegészítőidet

Így találhatod meg a kedvenc fitness kiegészítőidet

A fitness kiegészítők egyre trendibbek, hiszen a velük végezhető sokszínű gyakorlatokat bárki egyszerűen beépítheti az edzéstervébe kortól és nemtől függetlenül.

A méltán közkedvelt eszközökkel a legunalmasabb edzés monotonitása is könnyen megtörhető, s beszerzésük sem igényel nagy anyagi ráfordítást. Mutatjuk, hogyan szerezd be azt az eszközt, amely leginkább neked való.

A fitness kiegészítőkben rengeteg potenciál rejlik. Használatuk igazi élménnyé teheti a napi mozgást, egy kis kreativitással és leleményességgel bárki, bármilyen mozgásformához használhatja őket. A bokasúlyok például olyan univerzális eszközök, amelyek a bemelegítéstől kezdve, az erősítő részen keresztül a levezetésen át a terápiás célokig bármihez alkalmazhatók. Kiválasztásuknál érdemes ügyelni arra, hogy az anyag, amelyből készülnek tartós legyen és a külső réteg ne szívja fel a nedvességet. A Tiguar Ankle Weights bokasúlyok például kiváló minőségű darabok, amelyek kétrétegű, erős anyagból és dupla tépőzáras rögzítéssel készülnek.
A Body Ball-al végzett gyakorlatok egyszerre segítik a fogyást és a szép testalkat elérését. Az eszköz használható zsírégetésre, kardio gyakorlatok végzése közben, de terápiás célokra vagy tartásjavításra is kiválóan alkalmas. A termék kiválasztásánál a terhelhetőség, a csúszásgátlás és az anyag típusa kell, hogy meghatározó legyen. Szintén népszerű eszköz a gumikötél, hiszen kis helyen elfér, nagy teherbírású és látványos eredményeket lehet vele elérni. A legkényelmesebb akkor használni, ha szivacsos fogantyúkkal van ellátva, mint például a maxi tube.

Ugyanúgy, mint ahogy mindenkinek érdemes megtalálni a személyiségéhez, testalkatához és céljainak leginkább megfelelő mozgásformát, a fitness kiegészítők terén is többfélét érdemes kipróbálni, hogy ki lehessen választani a hozzánk leginkább passzolót. Van, akinek a Tiguar Power Bag lehet az optimális megoldás, amely az egész testet átmozgatja és remek eszköz az általános erőnlét fejlesztéséhez. Másoknak egy strapabíró jógamatrac lesz a kedvence vagy a kis kézi súlyzókat fogja tudni leghatékonyabban használni a napi edzésterv megvalósítása során.

Természetesen a fitness kiegészítőkre is ugyanúgy igaz, mint más sporteszközökre, hogy a mozgás csak akkor lesz biztonságos és élvezhető, ha megfelelő eszközöket választunk. A Mánia Fitness évtizedes tapasztalatának köszönhetően igazi szakértő a fitnessgépek piacán. Termékpalettájuk rendkívül sokszínű, az otthoni és a professzionális edzőtermi eszközök széles választéka egyaránt megtalálható náluk. Kizárólag megbízható, minőségi termékeket forgalmaznak, s hatalmas árukészletüknek köszönhetően hosszas átfutási idővel sem kell számolni a vásárláskor. Ha bármely kérdés merül fel a fitness eszköz kiválasztása során, a Mánia Fitness munkatársai szívesen segítene

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.

2019. Május 09. 14:37, csütörtök | PR

Felújították a szlovák oktatási központot

Szlovák tanítási nyelvű óvodát, iskolát, gimnáziumot és kollégiumot újított fel a Jánosik és Társai Kft. Budapesten.