Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2018. Február 21. 08:53, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ilyen rémes tinik voltak az Oltári csajok legszexibb sztárjai

Ilyen rémes tinik voltak az Oltári csajok legszexibb sztárjai

A népszerű telenovella hat főszereplőjét egyre jobban körberajongják, a csinos hölgyekért a pasi, a szívdöglesztő srácokért pedig a női nézők vannak teljesen oda.

Nemcsoda hát, hogy az Oltári csajok csillagszemű, szerelmes leányzóját, Michl Julit nemrégiben a legszexibb magyar nőnek szavazták meg, Ember Márk pedig férfi kategóriában a képzeletbeli dobogó második fokára léphetett fel. Pedig a két színész nem mindig volt a környezete ünnepelt jó csaja vagy Don Juanja. Lássuk csak, hogy mikből lett a cserebogár?!

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy a régi fotóinkat nézegetve rá sem ismertünk serdülőkori önmagunkra. Naná, hiszen ebben az életszakaszban változunk a legtöbbet; a felnőtté válás küszöbén alakul ki az ízlésünk, a stílusunk és bizony a külsőnk is jelentősen formálódik. Nem volt ez másként az Oltári csajok színészeivel, Michl Julival és Ember Márkkal sem, akik az RTL Klub és a Story Extra nézői közt zajló legszexibb hazai nő és férfi választáson előkelő helyen végeztek.


Bár a Pirost alakító Juli már kiskorában is bájos arcú lányka volt, tiniként azonban, amikor tombolnak a hormonok, nagyon elfiúsodott és bizony, ha az osztály bombanőjét kellett megnevezni, nem őt emelték ki az első helyen. „A suliban elég barátkozós voltam és mindig a keménymagba tartoztam. Viszont a személyiségem tinédzserként persze még nem alakult ki, így gondolom, mint mindenki ebben a korban, megpróbáltam én is másokat utánozni. Nagyon fiús csaj voltam, ráadásul még fogszabályzós is, és nem sminkeltem magam. Volt egy deszkás korszakom is, amikor gyakorlatilag srácnak öltöztem; állandóan deszkás cipőkben, bő ruhákban és sapkákban jártam. A bátyámat próbáltam másolni. Akkor még nem gondoltam volna, hogy valaha egy ilyen szavazást, mint a mostani, megnyerhetek. Nagyon jólesik és megtisztelő, hogy ennyi szeretetet kapok a rajongóktól” – mondta Juli.A telenovella szexi gondnokát alakító Márk jó tíz-tizenöt éve egészen más alkatú volt, és hosszú utat járt be, mire elérte a mostani formáját.
„Elég nagydarab voltam gyerekként, megtörtént, hogy 104 kilogrammot mutatott alattam a mérleg” – mesélte a Vígszínház színésze, akit ez azért nem tartott vissza attól, hogy próbálkozzon a lányoknál.„Világéletemben nagyon érdekelt a női nem, ha úgy tetszik, már gyerekként is hajtottam a szerelmet. Mivel nem tekintettem jó pasiként magamra, ezért nem is a külsőmmel, hanem a személyiségemmel, a dumámmal próbáltam megfogni a lányokat. Végül egy szerepnek köszönhetően sikerült lefogynom. Úgy éreztem, hogy az akkori, 90 kilós testem ahhoz a karakterhez nem passzol, így nagyon szigorú diétának és a rendszeres kemény edzéseknek köszönhetően sikerült leadnom több mint 15 kilót. A mostani formám pedig az Oltári csajoknak köszönhető. Nekünk a testünkkel is játszani kell, ha egy szerep megkívánja. Kornél egy gondnok, az ő figurájához kellett egy kis plusz izomzat.”

Címkék: oltári csajok, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.