Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2018. Március 26. 18:29, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ilyenek cuki kisgyerekek voltak az Oltári csajok főszereplői

Ilyenek cuki kisgyerekek voltak az Oltári csajok főszereplői

Az Oltári csajok nézői már többször is meggyőződhettek arról, hogy a telenovella főszereplői cseppet sem átlagos figurák.

Ráadásul az őket megformáló hat színész az életben sem mondható éppen hétköznapinak, kiskori fotóikat nézegetve, illetve történeteiket hallgatva legalábbis semmiképp sem. Nézd meg te is, milyen aranyosak voltak gyerekként a széria sztárjai!

Halálosan cuki lurkók voltak az RTLII-n futó népszerű telenovella, az Oltári csajok főszereplői, akik megosztották magukról gyerekkori fotóikat, ráadásul a produkció Hajnija, Pirosa és Kornélja emlékezetes kiskori történetekkel is megspékelték a képeket.

A Hajnit alakító Hartai Petra úgy emlékszik vissza, hogy nagyon izgága gyermek volt.

„A kisöcsémmel különböző világokat teremtettünk; volt ő kiskutyától kezdve minden. Egyszer fodrászosat játszottunk, én pedig véletlenül belevágtam a fülébe” – mesélte Petra, aki az egyik vicces fotó születését is elmagyarázta. „Karácsony volt, és nagyon vágytam már egy csilli villi Barbi babára, aztán amikor megkaptam, annyira örültem neki, hogy azt játszottam, én vagyok a baba és befeküdtem a dobozába mozdulatlanul.”

Michl Juli (címlapképen), a telenovella Pirosa Tatán nőtt fel, így természetes, hogy az édesapjával sokat jártak ki az Öreg-tóhoz kirándulni. Mivel öten vannak testvérek, így nem csoda, hogy gyerekként óriási volt a baráti körünk.

„Egész nap kint bandáztunk a többiekkel, mindig a levegőn voltunk. Viszont eléggé hiperaktív gyerek voltam, rengeteg balesetem és sérülésem volt. Mivel sajnos későn tanultam meg úszni, nem egyszer komoly bajba kerültem miatta. Egyszer egy gyerekmedencében felborították az úszógumimat, én pedig fejjel lefelé benne ragadtam, egyszer pedig Olaszországban a kissé viharos tengerben játszottunk, amikor hirtelen az egyik hullám visszahúzott magával, a levegőm pedig pont elfogyott. Épphogy sikerült kievickélnem a partra” – emlékezett vissza Juli, akihez hasonlóan a jóképű gondnokot, Kornélt megformáló Ember Márk is többször került olyan szituációba, amikor a testi épsége forgott kockán.„Iszonyatosan béna gyerek voltam!” – mesélte Márk.

„Először Horvátországban törtem el a kezemet, amikor leestem egy mászókáról. Hamar kiderült, hogy műteni kell, amit már itthon végeztek el. A második ilyen balesetemnél gördeszkával repesztettem lefelé egy domboldalon, amikor a deszka egyik kereke megakadt egy kavicsban. Óriásit estem, kirepültem egy autó elé, majdnem meghaltam. Végül ennek is műtét lett a vége…”

A produkció egyébként lassan a végéhez közeledik: pénteken megtudhatjuk, melyik fiatalember vezeti oltár elé a csinos Erdész-lányok egyikét.

Címkék: oltári csajok, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.