Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Április 04. 12:53, hétfő | Helyi

Íme, a VOLT 2016-os programtáblája:

Íme, a VOLT 2016-os programtáblája:

Csaknem teljesen összeállt az idei Telekom VOLT Fesztivál programja: a június 28-tól július 2-ig zajló soproni rendezvény szervezői kedden ötven előadó fellépését, mások mellett a Quimby 25 éves jubileumi nagykoncertjét -

Rúzsa Magdi, valamint a brit Nero fellépését hozták nyilvánosságra.

A programtábla az alábbi linke érhető el:

Kattints ide!

A dubstep, a drum'n'bass és az electro house erőiből építkező londoni Nero két brit zenész-producer és egy énekesnő közös produkciója. Bemutatkozó albumuk, a 2011-es Welcome Reality első helyen nyitott a brit lemezeladási listán, legutóbbi, második anyaguk, a Between II Worlds tavaly jelent meg. A Nero tavaly a Szigeten játszott.
A VOLT Fesztiválon tart különleges jubileumi koncertet az idén 25 éves Quimby és fellép Sopronban Rúzsa Magdi is. A soproni régió legnevesebb borászait és borait felvonultató Poncichter Negyed színpadán a dzsessz produkciók között lesz a Kozma Orsi Quartet, a Berki Tamás-Sárik Péter duó és a Rozsnyai Péter Trió is.
Az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény kitér arra, hogy a tavaly sikerrel debütált Telekom Tér idén is több ezer fesztiválozót vár a VOLT központjában. Ezen a helyszínen láthatja a közönség a labdarugó Európa-bajnokság aktuális fordulóit, itt lép fel a GusGus, Alle Farben és Jan Blomqvist mellett a We Plants Are Happy Plants, Andro, a Zagar, Lotfi Begi és a Stereo Palma is, és a Telekom Térben lesz Karányi lemezbemutatója.
A fellépők eddig összeállt, csaknem teljes listája a www.volt.hu oldalon olvasható, a szervezők a következő hetekben a nyitónapi esemény részleteit is bejelentik. Már korábban bejelentették mások mellett az Iron Maiden, Wiz Khalifa, a Slayer, Axwell & Ingrosso és a Prodigy, valamint mintegy száz magyar előadó fellépését a VOLT-on.

Címkék: programtábla, Sopron, VOLT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.