Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. November 21. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: sopronmedia.hu

Ingyenes műszaki átvizsgálás Sopronban (őszi, téli átállás)

Ingyenes műszaki átvizsgálás Sopronban (őszi, téli átállás)

A Soproni Városi Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága térítésmentes rendezvényre vár mindenkit, akinek fontos mind saját, mind más közlekedő társának testi épsége, járművének műszaki állapota.

Az ingyenes műszaki átvizsgálásra azon természetes személyek és azok családtagjai jelentkezhetnek, akik gépjárművének az össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát.

Az átvizsgálás időpontja és helyszíne:

SOPRON

2016. november 26-án (szombat) 09:00 és 13:00 óra között Gy-M-S Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály telephelye (volt Közlekedés Felügyelet)

Cím: Sopron, Ipar körút 33. szám.

(A járműveket korlátozott számban tudják fogadni)

A megváltozott közlekedési környezet váratlan helyzet elé állíthatja a járművezetőket, éppen ezért időben fel kell készülni arra, hogy egyik pillanatról a másikra olyan időjárási és útviszonyokkal találkozhatunk, amelyek a nyári vezetéstechnikától lényegesen eltérő vezetéstechnikát igényelnek. A vezetési szokásokban és a vezetési stílusban az előrelátásnak, az óvatosságnak és a biztonságnak kell érvényesülnie. Talán az őszi időjárási viszonyok között történő közlekedés során van leginkább szükség a másik közlekedő partnerrel szemben tanúsított előzékenységre, messzemenő toleranciára.

Az őszi-téli átállásban, így a gépjárművek műszaki állapotának felmérésében Bizottságunk is tevékenyen szeretne részt venni és segítséget nyújtani oly módon, hogy a Gy-M-S Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály szakembereivel karöltve felvállalja Önök helyett a gépjárművük eseti műszaki állapotfelmérését.

Balesetmentes közlekedést kíván a Soproni Városi Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.