Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2024. Január 28. 16:05, vasárnap | Helyi

IPAROS BÁL - 120

IPAROS BÁL - 120

Telt ház volt a soproni ipartestület bálján
Az egyik legpatinásabb bál a városban a Sopron és Vidéke Ipartestület estje, amelyet idén immár 120. alkalommal rendeztek meg a Mediterrano étteremben szombat este.

A szombat esti mulatságon, több mint százan vettek részt, barátok, családtagok és hozzátartozók. Az érkezőket egy kupica pálinkával, soproni borokkal, a hölgyeket pedig egy "primula" virággal fogadták.

A rendezvény megnyítóján Károlyi Gyula, a Sopron és Vidéke Ipartestület elnöke valamint dr. Farkas Ciprián polgármester mondott ünnepi köszöntőt.

Károlyi Gyula báli megnyitójában elmondta, hogy öröm látni a régi és új megjelenteket a rendezvényen, akik elfogadták a meghívást. Az elnök köszöntötte dr. Farkas Ciprián polgármestert is és elmondta, hogy a város és az Ipartestület között nagyon jó a kapcsolat.

Az immáron 120. alkalommal, hagyományosan január utolsó szombatján megtartott bállal a Sopron és Vidéke Ipartestület az Iparosokért Alapítványt támogatják.

- A bál bevétele a "Sopron és Vidéke Ipartestület az Iparosokért Alapítvány" számlájára kerül.Az alapítvány az összegből idős, beteg, rászoruló iparosokat, karitatív szervezeteket támogat. -mondta Károlyi Gyula.

A családias hangulatról a Bendzso Music Band és barátai gondoskodtak, valamint táncosok szórakoztatták a vendégeket.

A társasági eseményt minden évben január utolsó szombatjára időzítik.

Fotó/Tudósító: Kovács Cs.Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.