Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2015. Október 07. 17:53, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Ismét közlekednek a vonatok Sopron és Bécsújhely között

Ismét közlekednek a vonatok Sopron és Bécsújhely között

Ismét közlekednek a vonatok Sopron és az ausztriai Bécsújhely (Wiener Neustadt) között, miután befejezték az Ágfalván szerda délelőtt történt baleset műszaki mentését - tájékoztatta a GYSEV Zrt. szóvivője az MTI-t.

Rázó László elmondta, hogy a Lépesfalvi úti vasúti átjáróban egy személyautó a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, ahol összeütközött egy személyvonattal. Az autó vezetője a helyszínen meghalt. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg, őket pótlóbuszokkal vitték tovább.
Ruskáné Takács Anita, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban elmondta, hogy a személyautót a motorvonat az ütközés után mintegy száz méteren át tolta maga előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 25. 12:52, péntek | Helyi

Már látszik a fény az alagút… elején

Az M85-ös gyorsforgalmi út Csorna II.–Sopron-kelet–Fertőrákos csomópont közötti szakaszok kivitelezése és a kiviteli tervek elkészítése tárgyában kötött szerződések teljesítési határideje 2020. december 31.

2020. Szeptember 05. 17:00, szombat | Helyi

Kormányzati döntés - szabad az út az ingázók előtt

A kormány pénteki ülésén jelentős módosításokról döntött, amely még este megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján a következő változások lépnek életbe szeptember 5-étől.

2020. Augusztus 03. 15:19, hétfő | Helyi

11 soproni fertözött egy házibuli után

Egy vélhetően soproni családi rendezvény után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon ebből 11 soproni lakos, további 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után.

2020. Július 28. 13:33, kedd | Helyi

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

A négy új fertőzöttből egy biztosan egy soproni házibuliban kapta el a fertőzést, majd továbbadta rokonának - derült ki a vaol.hu-ról.