Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Július 25. 12:28, hétfő | Helyi

Jegy és bérletértékesítés a Swietelsky-Soproni VSE mérkőzéseire

Jegy és bérletértékesítés a Swietelsky-Soproni VSE mérkőzéseire

A Swietelsky-Soproni VSE augusztus 7-én, vasárnap, este 7-től játssza első hazai bajnoki mérkőzését a Budaörs ellen a városi stadionban.

Az idei szezon hazai mérkőzésein is üzemel a beléptető rendszer. Belépőjegyeket és bérleteket csak valamilyen arcképes igazolvánnyal lehet vásárolni.

Bérleteket a stadionban kialakított klubirodában válthatnak a szurkolók. A szezonbérlet 15.000, a diák és nyugdíjas bérlet 7.500 ezer forintba kerül, az árusítást július 27-én, szerdán kezdi meg a klub.

A mérkőzésre szóló jegyeket meccsek előtt, a stadion jegypénztáraiban lehet megvenni. A felnőtt belépőért 1.000, diák és nyugdíjas belépőkért 500 forintot kell fizetni a 2016/17-es szezonban. A 14 év alatti diákok ingyen tekinthetik meg a hazai mérkőzéseket.

A klubot üzemeltető Soproni Vasutas Futball Kft. megkezdi a szurkolói kártyák kibocsátását, melyet igénylés esetén 500 forintos áron vásárolhatnak meg az érdeklődők. Ugyanakkor a szurkolói kártya nem feltétele az SVSE mérkőzéseire szóló belépők, ill. bérletek megvásárlásának. A kártya abban az esetben szükséges, ha a szurkoló online felületen kíván jegyet vásárolni.

A klub tárgyal a GYSEV Zrt.-vel, a tervek szerint a későbbiekben az SVSE meccseire is lehet majd jegyet váltani a soproni vasútállomáson, jelenleg azonban még nem kaphatók belépők az állomáson.

Címkék: labdarúgás, Sopron, svse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.