Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. December 01. 12:59, kedd | Helyi

Jótékonysági délután a Közgázon!

Jótékonysági délután a Közgázon!

A NYME-KTK hallgatói adománygyűjtést szerveznek, a soproni Tómalom utcai gyermekotthon lakói részére.

A gyermekotthon lakói mind olyan gyermekek, illetve jórészt felnőttek, akik egész napos felügyeletet igényelnek, mert mentálisan és/vagy testileg sérültek. Tele vannak szeretettel, odaadással, segítőkészséggel. Azonban állapotuk miatt nincs rá lehetőség, hogy a mindennapokban használt eszközöket, saját erejükből tudják bővíteni, fejleszteni.
A célunk az, hogy beszerezzünk nekik olyan dolgokat, amik a mindennapi élethez szükségesek. Bízunk abban, hogy munkánkkal nagymértékben hozzájárulhatunk a körülményeik javításához.
Ezért kérünk mindenkit, aki ezt a felhívást olvassa, segítsen nekünk a cél elérésében.

Hogyan tudsz segíteni?

Adomány tárgyát képezheti a tombolajegy vásárlás, illetve tombolatárgy felajánlás, tartós élelmiszer felajánlás vagy akármilyen mértékű pénzbeli hozzájárulás.
A KTK portáján egész nap leadhatóak az élelmiszer, a tombolatárgy és a pénzbeli adományok is.
Amennyiben szeretnél segíteni, de bármilyen kérdésed vagy problémád adódna, jelezz nekünk itt a facebook oldalunkon. Rugalmasak vagyunk, így megpróbálunk mindent megoldani.

Az adománygyűjtés időtartama: November 2.- December 11.

A gyűjtés December 11-én zárul egy jótékonysági délután keretében, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk különböző programjainkra. Itt mindenki találkozhat az otthon néhány lakójával és megbizonyosodhat arról, hogy mennyire érdemes jót tenni!

Mindenki felajánlását előre is Köszönjük, mind az otthon lakói és mind a szervezők nevében.


„Tekintsd hivatásodnak a gyengébbek védelmét! Oltalmaznunk kell azokat, akik maguktól nem képesek erre! Ez nem a gondtalanok útja. Ez a hősök útja.”
Morgan Rice

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.