Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. Április 25. 07:03, szerda | Belföld
Forrás: OrintPress

Újra vásárolt a Facebook

Újra vásárolt a Facebook

A két héttel ezelőtti Instagramért kifizetett 1 milliárd dollár után mintegy 550 millió dollárért szabadalmi jogokat vásárolt Mark Zuckerberg a Microsoft-tól.

Már korábban is tett ajánlatot a most megvásárolt jogokra a cég, de az előző tulajdonos AOL végül egy magasabb összegért a Microsoftnak értékesítette a tételt.

A cég ezenfelül publikálta első negyedéves számait, ami meglepte az elemzőket, hiszen a bevételek 6 százalékkal csökkentek, 1,06 milliárd dollárra az előző negyedévhez képest.A fenti adatok láttán némileg óvatosabbak lehetnek a befektetők a világ legnagyobb IPO-ja előtt, ám a Facebook-ot övező rajongás így is több, mint sikeres kibocsátást sejtet - írták az Equilor elemzői. Közben a regisztrált felhasználók száma mára meghaladta a 901 milliót. A Socialbakers portál becslése szerint a közösség idén október vége felé már el kell érje az egymillárdos felhasználószámot. A statisztikák egyébként azt mutatják, hogy az Egyesült Államokban már csökken a Facebook felhasználók száma, ugyanakkor például Brazíliában csak az elmúlt három hónapban több mint 10 millióan regisztráltak.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni