Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2015. November 19. 09:16, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Kábítószert találtak az albérletében rongáló férfinál

Kábítószert találtak az albérletében rongáló férfinál

Vádemelést javasol a rendőrség egy soproni gyanúsított ellen, aki garázdálkodott, rongált és kábítószert is találtak nála.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozást folytatott S. V. 32 éves helyi lakos ellen garázdaság, rongálás és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
Betörésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2015. június 10-én a hajnali órákban Sopronban. Az ingatlan ablakai ki voltak törve és több berendezési tárgy is az utcán hevert a rendőrök kiérkezésekor. A járőrök megállapították, hogy nem betörés történt, hanem a lakás albérlője forgatta fel a szobákat. A gyanúsított ajtókat és ablakokat tört össze, bútorokat dobált ki az ablakon. A nyomozók a helyszíni szemle során egy zacskóban kábítószergyanús tablettákat, illetve egy másik csomagban zöld növényi törmeléket találtak az ingatlanban.


A rendőrök a 32 éves albérlőt elfogták és mintavétel céljából előállították, a kábítószergyanús anyagokat lefoglalták. A garázda férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a lefoglalt tabletták és a növényi törmelék kábítószernek minősülnek, a férfi pedig többféle illegális szert is fogyasztott,.
A Soproni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 12. 12:21, péntek | Helyi

FOGLALKOZÁSA: ÜZLETEMBER, BORÁSZ, TITKOS ÜGYNÖK, SZÉLHÁMOS

A budapesti nyomozók befejezték a nyomozást azzal a soproni férfival szemben, aki a gyanú szerint összesen több mint 10 millió forintot csalt ki két nőtől, akikkel egyszerre tartott fenn szerelmi kapcsolatot.

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Május 08. 19:05, hétfő | Helyi

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Százezreket lopott a három benzinkúti dolgozó Sopronban.

2023. Április 21. 17:52, péntek | Helyi

Súlyos elektromos roller baleset Sopronban

A közösségi e-roller debütálásának első napján súlyos balesetett szenvedett egy 13 éves fiatal.